Afslanken – Virtuele Maagring

Herken je dit ?

Je probeert al jaren af te slanken en toch lukt het niet

 • Je hebt al meerdere diëten gevolgd zonder blijvend resultaat
 • Je hebt geen zin meer om je van alles te ontzeggen en honger te lijden
 • Je hebt door je overgewicht weinig zelfvertrouwen
 • Je voelt je minder fit en je hebt weinig energie
 • Je verstopt jezelf in lossere kleren, je kijkt niet meer in de spiegel en vermijdt zelfs feestjes en mensen

Hoe fijn zou het zijn als …

 • Je nooit meer hoeft te diëten en gewoon alles kan eten zonder schuldgevoel
 • Je blijvend kan afslanken op een manier waarbij eten niet meer centraal staat
 • Je bewustere keuzes maakt en daardoor ook kan genieten van je maaltijden
 • Je je zelfverzekerd voelt over hoe je eruit ziet en over wie je bent
 • Je een gezond, slank en energiek lichaam hebt
 • Je terug straalt en weer alle kleren kunt dragen die je wilt dragen

 

 

Ook jij kunt dit bereiken wanneer je voor de kracht van hypnose kiest !

Het Virtuele Maagring Programma verandert de manier waarop je over eten denkt.  Het is een effectieve methode om op een gezonde en veilige manier af te slanken.
Het is geen dieet, het is een verandering in je levensstijl, in je eetgewoontes en vooral in je mentale instelling.   De knop in je hoofd moet worden omgedraaid naar ander eetgedrag en vooral naar een gezonder leven.
De virtuele maagring of maagband laat je toe om alles te blijven eten, maar zorgt ervoor dat je minder en bewuster gaat eten.  En omdat je je niets hoeft te ontzeggen, ben je bevrijd van die constante drang, zin en trek naar eten.
Om blijvend gewicht te verliezen is een definitieve verandering in je gewoontes en patronen nodig.  

Het werkt, zoals alle hypnose, op onbewust niveau.  Want daar ligt de oorzaak van jouw eetpatroon.  Daar liggen jouw emoties, gevoelens, gewoontes en patronen, die er telkens weer voor zorgen dat je doelen niet worden gehaald.
Met behulp van hypnose installeren we nieuwe gewoontes en patronen die je op lange termijn wél kunt volhouden.  Je leert opnieuw naar je lichaam te luisteren.  Je leert om gezonde keuzes te maken omdat je dat zelf wilt, en niet omdat iemand dat jou oplegt.
Je eet alleen nog als je écht honger hebt, niet uit emotie of uit verveling.  Je kan minder eten en je hebt toch een voldaan gevoel, waardoor jij makkelijk kan stoppen met eten.  Jij kiest als vanzelfsprekend voor gezond eten, je gaat meer bewegen, en je drinkt meer water.
Met jouw nieuwe levensstijl stop je nooit meer, het gewichtsverlies volgt op deze manier automatisch, veilig en vanzelf. 

Afslanken begint tussen je oren. Zolang jij eten blijft zien als een manier om met jouw emoties en gevoelens om te gaan, of eet uit gewoonte of omdat je het zo hebt aangeleerd, blijft het een strijd.
Het programma pakt daarom ook de onderliggende oorzaken (emo-eten, suikerverslaving,  overeten, negatief zelfbeeld, enz. ), van jouw overgewicht aan, zodat je eindelijk definitief de knop om kunt zetten en bevrijd zal zijn van je eeuwige strijd tegen de kilo’s. 

Voor wie geschikt ?

* Volwassenen vanaf 18 jaar met veel of weinig overgewicht
* Mensen die teveel (of heel de dag door) eten, emo-eten, eet- en snoepbuien, suikerverslaving, …

Voor wie niet geschikt ?

* Niet-gemotiveerde mensen die niet bereid zijn hun levensstijl aan te passen.

Wacht niet langer en maak vandaag al een afspraak, dan beginnen we samen aan je fitte, gezonde en slanke leven !

Verloop van de sessies :

Intakegesprek

Uitgebreid intakegesprek.  We overlopen het door jou vooraf ingevulde intakeformulier, waarbij we jouw eetgewoonten bekijken en bespreken.  Je krijgt  concrete tips voor gezondere keuzes in voeding en beweging.  Het programma wordt uitgelegd, zodat je weet wat je kan verwachten en wat er op bewust vlak van jou wordt verwacht.
Wanneer het je eerste ervaring is met hypnose, leg ik uit wat hypnose is en niet is, en hoe hypnose je kan helpen bij het afslanken.
Nadien krijg je van mij nog per mail het e-book gezonde levensstijl, zodat je vanaf dag één van start kan gaan met jouw gezonde levensstijl.  Zo ben je volledig voorbereid op je nieuwe, slanke leven.
Na dit gesprek beslissen we samen wanneer/of je met dit traject van start gaat.

Hypnose

Eerste sessie : Voorgesprek.  We gaan onder hypnose op zoek naar de oorzaak van jouw overgewicht, foute eetgewoonten worden uitgeschakeld, nieuwe gezonde eetgewoonten worden geïnstalleerd, de maagring wordt geplaatst.  Na deze sessie krijg je een audiobestand mee dat je dagelijks dient te beluisteren gedurende de eerste maand.

Tweede sessie : Voorgesprek.  Evaluatie van de vorige sessie, versterkende suggesties, werken op motivatie, zelfbeeld, …), er wordt bijgestuurd waar nodig (strakker of minder strak zetten van de maagring).

Derde sessie : Voorgesprek.  Evaluatie van de vorige sessie, er wordt bijgestuurd waar nodig, we laten overbodige zaken los, en werken verder naar de toekomst toe, zodat jij op je streefgewicht komt en blijft.  Je krijgt ook nog een tweede audiobestand mee.

Na dit traject ben jij in staat om jouw nieuwe, gezonde levensstijl zelf verder te zetten.

Ben je benieuwd wat ik allemaal voor jou zou kunnen betekenen?

 

Ik help u graag verder!

Gegevens

Molenlei 1, 2650 Edegem

Hypnosepraktijk Ann Fieuw CommV.

[email protected]

BE0773.396.341.