Afslanken – Virtuele Maagring

Je probeert al jaren af te slanken en toch lukt het niet

 • Je hebt al meerdere diëten gevolgd zonder blijvend resultaat
 • Je hebt geen zin meer om je van alles te ontzeggen en honger te lijden
 • Je hebt door je overgewicht weinig zelfvertrouwen
 • Je voelt je minder fit en je hebt weinig energie
 • Je verstopt jezelf in lossere kleren, je kijkt niet meer in de spiegel en vermijdt zelfs feestjes en mensen

Hoe fijn zou het zijn als …

 • Je nooit meer hoeft te diëten en gewoon alles kan eten zonder schuldgevoel
 • Je blijvend kan afslanken op een manier waarbij eten niet meer centraal staat
 • Je bewustere keuzes maakt en daardoor ook kan genieten van je maaltijden
 • Je je zelfverzekerd voelt over hoe je eruit ziet en over wie je bent
 • Je een gezond, slank en energiek lichaam hebt
 • Je terug straalt en weer alle kleren kunt dragen die je wilt dragen

 

 

Ook jij kunt dit bereiken wanneer je voor de kracht van hypnose kiest !

Om blijvend gewicht te verliezen is een definitieve verandering in je gewoontes en patronen nodig.  
Het werkt, zoals alle hypnose, op onbewust niveau.  Want daar ligt de oorzaak van jouw eetpatroon.  Daar liggen jouw emoties, gevoelens, gewoontes en patronen, die er telkens weer voor zorgen dat je doelen niet worden gehaald.Met behulp van hypnose installeren we nieuwe gewoontes en patronen die je op lange termijn wél kunt volhouden.  Je leert opnieuw naar je lichaam te luisteren.  Je leert om gezonde keuzes te maken omdat je dat zelf wilt, en niet omdat iemand dat jou oplegt.
Je eet alleen nog als je écht honger hebt, niet uit emotie of uit verveling.  Je kan minder eten en je hebt toch een voldaan gevoel, waardoor jij makkelijk kan stoppen met eten.  Jij kiest als vanzelfsprekend voor gezond eten, je gaat meer bewegen, en je drinkt meer water.
Met jouw nieuwe levensstijl stop je nooit meer, het gewichtsverlies volgt op deze manier automatisch, veilig en vanzelf.

Afslanken begint tussen je oren. Zolang jij eten blijft zien als een manier om met jouw emoties en gevoelens om te gaan, of eet uit gewoonte of omdat je het zo hebt aangeleerd, blijft het een strijd.
Het programma pakt daarom ook de onderliggende oorzaken (emo-eten, suikerverslaving,  overeten, negatief zelfbeeld, enz. ), van jouw overgewicht aan, zodat je eindelijk definitief de knop om kunt zetten en bevrijd zal zijn van je eeuwige strijd tegen de kilo’s.

Wat is een virtuele maagring of maagband ? Het is een denkbeeldige maagring die onder hypnose wordt aangebracht in jouw gedachten.
Het onderbewustzijn kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het gelooft dat die maagring daar écht zit ! Jouw lichaam geeft jou hetzelfde voldane gevoel, maar dan veel sneller.
Met de virtuele maagring heb je alle voordelen van een echte maagring zonder de nadelen van een operatie.
De virtuele maagring of maagband laat je toe om alles te blijven eten, maar zorgt ervoor dat je minder en bewuster gaat eten.  En omdat je je niets hoeft te ontzeggen, ben je bevrijd van die constante drang, zin en trek naar eten.

Voor wie geschikt ?

* Volwassenen vanaf 18 jaar met overgewicht
* Mensen die overmatig (grote porties of veel tussendoor) eten, emo-eten, eet- en snoepbuien, suikerverslaving, …

Voor wie niet geschikt ?

* Niet-gemotiveerde mensen die niet bereid zijn hun levensstijl aan te passen.

Hypnose + Voedingsadvies = succesvol gewichtsverlies !

Verloop van de sessies :

Intake sessie
We begeleiden je niet alleen met hypnose, maar we geven je ook professioneel voedingsadvies.  Tijdens een uitgebreid intakegesprek overlopen we het door jou vooraf ingevulde intakeformulier, waarbij we jouw eet- en leefgewoonten bekijken en bespreken.  Je krijgt concrete tips en richtlijnen voor gezondere keuzes die bij jouw levensstijl passen.  Na dit gesprek ontvang je per e-mail het e-book “Gezonde Levensstijl”, zodat je meteen aan de slag kunt en goed voorbereid bent op de hypnose sessies die daarna volgen.

Na dit besprek beslissen we samen wanneer/of je met dit traject van start gaat.

Hypnose sessies
We beginnen altijd met een goed voorgesprek.  We gaan onder hypnose op zoek naar de mogelijke oorzaken van jouw overgewicht.  We werken eraan om ongezonde eetgewoonten te verwijderen en in plaats daarvan nieuwe, gezonde gewoonten te installeren.  De maagring wordt geïnstalleerd zodat je kleinere porties gaat eten.  Na afloop van de eerste sessie ontvang je per e-mail een audiobestand dat je gedurende de eerste maand dagelijks dient te beluisteren om de nieuwe gewoonten te versterken.
In de volgende sessies evalueren we je vooruitgang.  We bespreken wat goed gaat en waar er nog verbeteringen nodig zijn.  Hier geven we versterkende suggesties om je motivatie en zelfbeeld te verbeteren.  Indien nodig zetten we de maagring strakker of losser.
We zorgen ervoor dat je op het juiste pad blijft en verder kunt werken aan je doelen.
We laten overbodige zaken los en richten ons op de toekomst, zodat je niet alleen je streefgewicht bereikt, maar het ook behoudt.
Na de laatste sessie ontvang je nog een tweede audiobestand om je te helpen bij het onderhouden van je nieuwe, gezonde levensstijl. 

Na dit traject ben je klaar om zelfstandig je nieuwe, gezonde levensstijl verder te zetten.  Mocht je op een later moment behoefte hebben aan bijsturing of een opfrissing, dan is een extra sessie altijd mogelijk.

Wacht niet langer en maak vandaag al een afspraak, dan beginnen we samen aan je fitte, gezonde en slanke leven!

Gegevens

Molenlei 1, 2650 Edegem

Hypnosepraktijk Ann Fieuw CommV.

[email protected]

BE0773.396.341.