REVIEWS!

Eind maart intake gesprek gehad, gevolgd door een hypnose sessie voor mijn hooikoorts allergie en huisstofmijt.

Verschillende symptomen zijn gewoon verdwenen :
– geen verstopte neus meer
– geen veelvuldige niesbuien meer
– geen tranende ogen of lopende neus meer
– geen jeukende oren meer
Het is gewoon geweldig !!
Dank u wel Ann
Ray - Allergie

Vorig jaar langs Ann gepasseerd om de kans te wagen om mijn heftige hooikoorts klachten af te zwakken. Na 2 sessies voelde ik wel degelijk verschil. Ik voelde nog wel een hooikoortsprikkel maar het brak niet meer door. Ook nu lijkt het echt beter te gaan. Dus tevreden! 👍 👍
Stefan - Allergie

Hey Ann,
Ondertussen de 3de week voorbij en cava, niet meer gerookt maar ook de gedachtes er van vergaan een beetje en momenten dat ik er aan denk komt de gedachte van hoe ik begonnen ben met roken maar nu ben ik ouder en wijzer en maak je een andere keuze .
Dus ok en blijven gaan hé.
Alvast bedankt.
Dimitri - Rookstop

Hey Ann, zoals beloofd deel ik graag mijn ervaringen met mijn suikerverslaving na de hypnose sessies bij jou.
Er zijn nu al iets meer dan 2 maanden gepasseerd sinds ik bij jou mijn laatste sessie had en het gaat goed met me.
Ik moet wel eerst even opbiechten dat ik ondertussen een nieuwe verslaving heb, namelijk jouw zelfhypnose opname beluisteren 😉
Ik vind dat zooooo zalig, het is echt een rustpuntje in mijn dag, die 20 minuten tijd die ik mezelf daarvoor cadeau geef, ik word daar gewoon instant gelukkig van !
Het is zo meditatief en rustgevend.
Die echte suikerdrang die ik had is voorbij. 
Dit wil niet zeggen dat ik niet meer snoep, jawel hoor, ik kan echt heel bewust genieten van 1 stukje chocola of 1 koekje of zo.
Maar het schaaltje vol zoets mag nu voor mijn neus staan, die drang om alles op te eten, dat gevoel dat de lekkernijen naar mij roepen, dat heb ik niet meer.
En dat brengt rust in mijn leven.  Ik voel me evenwichtiger ! 
Ik was immers al jaren bang dat ik vroeg of laat een fysieke prijs zou moeten betalen voor het teveel aan suiker dat ik mijn lichaam dagelijks toediende.
En hoezeer ik me daarvan ook bewust was, het lukte me echt niet om eraf te blijven, alsof ik geen keuze of vrije wil had of zo.
De tips die je gaf rond het mijn eetgedrag en het vermijden van de ‘cravings’ hebben hier uiteraard ook veel bij geholpen.  
Ik moest onder andere stoppen met intermittent fasting en opnieuw ontbijten wat ik in eerste instantie best wel lastig vond. 
En ik mocht niet meer dagelijks op de weegschaal staan.  
Ondanks het feit dat overgewicht eigenlijk niet mijn probleem was, vond ik het toch moeilijk om die gewichtscontrole los te laten.  
Maar ondertussen geniet ik van het gevoel van vrijheid dat ik ervaar door dit niet meer regelmatig te doen en heb ik vertrouwen in het feit mijn gewicht stabiel blijft.  
Ik ben zelfs een paar kilo’s afgevallen, zonder daar enige moeite voor te doen.   
En ik kijk elke ochtend uit naar mijn ontbijt.
Ik moet eerlijk toegeven dat er nog steeds iets in mij twijfelt of ik dit op lange termijn ook ga kunnen blijven volhouden.
Ik kijk elke dag in verbazing naar mezelf en het feit dat dit me zo gemakkelijk lukt.
Maar voorlopig gaat het echt goed en daar heb ik veel deugd van.  
Alsof ik, door dit te ondernemen, een nieuw hoofdstuk in mijn leven ingeslagen ben.
Ik heb meer overzicht, voel me geen speelbal meer van mijn emoties en lijk het leven beter aan te kunnen nu.  
Mijn leven is gewoon lichter geworden, zonder die suikerverslaving.
Ik heb dan ook al veel rond verteld over mijn ervaringen met hypnose en jouw referentie al meermaals doorgegeven.
Ik kan het iedereen die met iets worstelt en daarvan af wil met veel overtuiging aanraden !
Heel veel liefs, Ann
Ann - Suikerverslaving

Even langs deze weg een dikke merci !
Na een heftige menopauze was mijn metabolisme volledig veranderd.  Ik wist niet meer hoe en wat.  Jij hebt me de goede richting gewezen. 
15 kilo was ik bijgekomen ondanks mijn weinig veranderde voedingspatroon.    Pfff dat was echt niet leuk (toegegeven wel net wat teveel aperitiefjes, oeps, ook dankzij Corona).
Mijn oude truukjes zoals bv. enkele extra sobere dagen inlassen, hielpen niet meer.  Een beetje radeloos ben ik naar jou gestapt…  toegeven wat sceptisch tov hypnose. 
Ik wide allang iets ondernemen maar het lukte niet.   Dit was het ideale duwtje dat ik nodig had.  Van ongeloof en moedeloosheid naar hoop!
Op zich heeft hypnose vooral mijn focus bijgestuurd.  Ik kan nu moeiteloos en gemeend kiezen voor iets dat mijn lichaam verdient (soigneren van binnen uit) ipv dit heb ik verdiend (met een wijntje of snoep).
Langzaam maar zeker (+ vooral haalbaar) voel ik verbetering.  Ondertussen op een 8-tal weken is er toch 3 kg eraf (joepie) en een veel betere slaap.  Hopelijk verbeteren de spierpijnen ook binnenkort. We gaan voort op deze mooie weg.  Ik heb besloten om de ‘langzaam maar zeker’ focus te omarmen… dit werkt voor me en zie de beste versie van mezelf volgend jaar al voor me. 
Merci!!!
Nicole - Afslanken na menopauze

Na verschillende pogingen om te vermageren (de één al beter dan de andere) via een diëtiste, toch de stap gezet naar  Ann’s Hypnosepraktijk.  Via een vriendin die niets dan lof had toch ook maar eens een afspraak gemaakt.  Baat het niet dan schaadt het niet.  Ook natuurlijk eerst de website bekeken en veel gelezen.
Het eerste info gesprek beviel me al.  Een goede uitleg, veel notities genomen door Ann en een goed gevoel na het gesprek.
Dit deed me besluiten om te starten met de hypnose.  Een rustgevend gevoel, en raar maar waar, het helpt ! Na de eerste sessie had ik zelfs een dorstig gevoel.  Vroeger dronk ik veel te weinig en zeker geen water.  Nu gaat dat vanzelf.  Ook de drie kleine maaltijden per dag , dat lukt. Vroeger was veel niet genoeg.  Mijn motto was immers : “ het moet niet goed zijn, als het maar veel is”.
Regelmatig luister ik nog naar de zelfhypnose.  Voel me na één jaar veel beter, ik sport ook terug, meer levenslust, kortom ik voel me super.  Ben ondertussen 28 kg verloren via de hypnose.  Af en toe snoep ik nog eens een ijsje of dessertje, maar dan let ik erop dat de maaltijd aangepast is.  Maar in tegenstelling met een diëtiste blijft het nu lukken.  Ik ben er zelf veel mee bezig maar het gaat vanzelf, geen afmeten meer, geen punten tellen, niet verhongeren, MAAR leven.  Dank U Ann,
Met vriendelijke groeten, Marc

Marc - Virtuele Maagring

Mijn slaappatroon is enorm verbeterd, ik kan terug naar mijn bed gaan en vrijwel direct in slaap vallen…
Dankjewel. 
Philip - Slaapproblemen

Ik heb Ann leren kennen door een advertentie en ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar.  Ik had spasmen in mijn gelaat en door Ann haar vakkundige aanpak ben ik daar bijna helemaal van verlost.  Een vriendelijke en persoonlijke behandeling heb ik ervaren.
Tania

Tania - Spasmen in gelaat

Angst voor kleine ruimtes en vliegen heeft me meer dan 20 jaar in zijn greep gehad.  Ik werkte vooral rond het probleem in plaats van het aan te pakken.
Kleine ruimtes (liften) kon ik vermijden door de trap te nemen.  2, 3, 4, 5 hoog geen probleem want ik ben nog in goede conditie.
Vliegen ontweek ik door kortbij op vakantie te gaan en dan vooral met de wagen.  Toen ik dit jaar m’n vriendin leerde kennen zei ze me dat ze reeds een wandelvakantie op Lanzarote geboekt had en vroeg me of ik mee wou.  Zonder al te veel bij na te denken zei ik ja.
Pas nadien kwam het besef dat we hiervoor het vliegtuig op moesten.  We bespraken mogelijkheden om wat met pillen te doen maar enkele weken voor het vertrek kwam ik op het idee om te gaan voor hypnosetherapie bij jou.  Hierin heb je de angst die zich meester maakt over me weten om te wisselen naar een positieve beleving die rust en geluk uitstraalt.
Ik ben je hier enorm dankbaar voor.
In plaats van de zenuwpees uit te hangen maak ik nu gesprekken met andere reizigers terwijl we aan het onboarden zijn.  In plaats van nerveus te zitten doen tijdens de vlucht lees ik een tijdschrift, een boek en doe ik met mijn vriendin een woordspel.
Gewoonweg indrukwekkend.  En belangrijker … gans de wereld is nu bereikbaar voor ons beiden !

Marc - Claustrofobie

Het gaat veel beter met mij.
Na de 2e sessie heb ik nog wel een enkele keer een kleine angst gevoeld, maar deze zijn eigenlijk compleet verdwenen sinds een paar weken.
Ik voel mij veel zekerder en ik merk dat als die onzekerheid op komt duiken, ik mijn gedachten gemakkelijker kan ombuigen. 
Het audiobestand beluister ik regelmatig, de ene keer kan ik mij gemakkelijker laten gaan dan de andere.
Waar ik vroeger heel snel wou gaan met alles, probeer ik het nu rustiger aan te pakken, meer tijd voor mezelf te behouden. Het stemmetje met die onzekerheden en negatieve gedachten komt soms nog, maar het letterlijk STOP zeggen helpt mij echt wel.
Ik merk dat ik veel relaxter ben en minder pieker. Niet dat ik helemaal NIET meer pieker ofzo, maar ja ik merk echt wel verschil!
Dus ja… ik kan concluderen dat het goed gaat en dat jij daar zeker een grote rol in hebt gespeeld.
Alvast bedankt voor alles !
Lisa - Angsten - Zelfvertrouwen

Het is nu al 4 jaar geleden dat ik jou ontmoette en je me geholpen hebt met mijn alcoholverslaving.  Ik had het al zo dikwijls op eigen kracht geprobeerd.  Het was al jaren een lijdensweg.  Dan lukte het me voor een weekje en was ik super gelukkig maar telkens ging ik van 1 glas weer naar een volle fles.  Na de eerste sessie had ik al een positief resultaat en tot op heden heb ik geen drang meer gehad naar die glaasjes wijn.  Alcohol is sindsdien niet meer aan mij besteed. Het is niet alleen het niet drinken maar het is ook een andere mindset.  Ik heb er ook geen probleem mee in gezelschap.  Iedereen mag best genieten van zijn drankje, maar het mijne zal steeds alcoholvrij zijn.  Dikwijls is het voor mijn gezelschap moeilijker om het te aanvaarden dan voor mijzelf. Het niet meer drinken van alcoholische dranken geeft me zowel mentaal als fysieke rust wat een positief effect heeft op mijn gezondheid. Dank je wel dat je me hierbij hebt geholpen en voor jouw steunende begeleidende woorden nadien.
Kathelijn - Alcoholverslaving

Maart 2022.
Eerste afspraak voor mijn hypnosetherapie.
Beetje zenuwachtig, niet weten wat te verwachten.
Mijn eerste maaltijd ‘s avonds na de hypnose merkte ik al een verschil. Geen zin meer om me te overeten. Genoeg met een iets mindere portie.
Ik dacht dat mijn frisdrank laten een groot probleem zou geven maar dik anderhalf jaar later nog steeds geen frisdrank gedronken. Nog wel genieten van een glaasje alcohol maar minder frequent en met mate.
Op vlak van eten me ook niets moeten ontzeggen is fijn en makkelijker vol te houden. Je kan alles eten maar met mate. Je eet 3x per dag en niets meer tussendoor. Hier was mijn lichaam na een paar weken al snel aan gewend. Ik at graag nog wat snacks voor de tv maar ook hier nog zelden behoefte aan.
Ik vind dat ik nog steeds goede porties kan eten, maar tussendoor eet ik niets waardoor de honger er echt wel is bij de volgende maaltijd.
Stel jezelf de vraag, als je iets in je mond wil steken, heb ik honger of heb ik gewoon goesting?!
Bijna altijd is het gewoon goesting en kan ik het makkelijk laten liggen. Wil ik echt iets, zoals een stuk taart op de werkvergadering namiddag,dan gaat dit mee naar huis, eet ik wat minder bij het avondeten en geniet ik als afsluiter van mijn stukje taart. Zo ontzeg je je niets, maar eet je wel op je vaste momenten.
Voor mij is dit iets wat werkt, na 25 jaar ne jojo te zijn. Afvallen was voor mij nooit een probleem, het volhouden was een groot probleem.
Waar ik soms nog wel steeds moeite mee heb is voelen wanneer ik nu echt genoeg heb. Dat blijft soms ne moeilijke!
We zijn nu dik anderhalf jaar verder en de weegschaal is van 82 naar 70 kg gegaan. Af en toe zijn er wat schommelingen maar zeker geen grote uitschieters. Mijn streefdoel was 65kg. Daar zit ik dus niet aan maar ben wel al een dik jaar op hetzelfde gewicht, wat vroeger bij mijn andere diëten nooit lukte. Het voornaamste is dat ik me goed in mijn vel voel, 12kg gewicht verloren ben. Niet door te diëten maar gewoon een andere eetstijl aan te meten, bewust met eten om te gaan, alles mogen eten maar gewoon met mate.
Ok, ik moet mijn frisdrank laten, maar ik mag wel alles eten, dan is het laten van die frisdrank maar een kleine opgave meer. Ik heb er zelfs nog amper zin in.
En wie weet, lukken die laatste 5kg me toch nog binnenkort. Belangrijkste voor mij is nu om niet terug bij te komen en voorlopig lukt dit best wel goed.
November 2023
Liesbeth - Virtuele maagring

Ik ben bij Ann terecht gekomen in mijn zoektocht naar hulp voor migraine die ik niet onder controle kreeg. Sinds januari kreeg ik te maken met aanvallen die soms weken aan een stuk bleven duren. Ik ging in behandeling bij een neurologe en helaas deed de preventieve medicatie en de aanvalsmedicatie niet wat het moest doen. Integendeel, ik werd hier moe, neerslachtig, depressief van en verloor een heel deel van men eigenheid en men enthousiaste persoonlijkheid. 
Letterlijk in zak en as kwam ik aankloppen bij Ann om me te helpen, al was het maar om me eventjes te ontlasten en te laten ademen. 
Mijn 1ste hypnosesessie was voor mij een redelijk emotionele maar tegelijkertijd die rustgevende beleving waar ik al zo lang nood aan had. Ik kon eindelijk alles loslaten, ontspannen en ik had het gevoel dat er een hele wereld van stress van me afgleed. 
Ik had zelf niet door hoeveel emotionele stress ik meedroeg. Door de sessies van Ann ben ik gaan inzien dat de migraine een signaal van men lichaam is dat ik dringend stop moet leren zeggen en vooral naar men grenzen moet leren luisteren. 
Eindelijk heb ik die medicatie niet meer dagelijks nodig, enkel nog als ik toch maar weer eens durf over men grenzen gaan. 
Er is nog werk aan de winkel maar Ann heeft me op het juiste pad gezet, men ogen open gekregen en een vicieuze cirkel kunnen doorbreken waar niemand anders in gelukt is.
Heel erg bedankt hiervoor, zonder jou en hypnose had ik mezelf misschien niet meer teruggevonden. 
Nena - Migraine

Door zelfhypnose heb ik eindelijk beter leren omgaan met mijn innerlijke onrust.
Vervelende tinnitus waar ik al jaren mee kamp, verdwijnt beetje bij beetje naar de achtergrond.
Ann, ben je erg dankbaar.

Christel - Tinnitus/Stress

Dag Ann, 

Een 5 sterren review.

Ik wil je bedanken voor de hulp die je mij geboden hebt.  Na 1 sessie hypnose tegen nagelbijten merk ik nu, 2 weken verder dat ik niet meer bijt, niet meer prul, de velletjes kan laten staan.  Geen wondjes meer overal langs de randjes.  Opgemerkt dat ik er ook niet steeds mee bezig ben in mijn hoofd.  De beloofde foto is nog niet aan de orde, herstel heeft nog geen volledige nagels opgeleverd.  Komt wel.
Iedereen die twijfelt, zeker doen.  Veilige omgeving, rustgevende ervaring.  Resultaat is verbluffend.
Ik voel mij ook veel beter, zelfverzekerder.
Dus nogmaals, hartelijk dank.  Ik ben fan,
Nicole - Nagelbijten

Dag Ann,

Ik wil je bedanken voor de hulp die je me gaf. Tijdens je opendeurdag gaf je me de hoop om te kunnen afvallen na een lange strijd tegen de kilo’s wegens het gebruik van een medicijn. Je garandeerde me dat ik 2 kledingmaten zou verliezen en dat de virtuele maagring me zou helpen in het minderen van tussendoortjes en het meer genieten van gezonde voeding.
Dankzij u methoden ben ik op 3 maanden tijd 10 kg afgevallen. Hoe spannend het ook was, ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld bij u en je gaf me het luisterde oor dat ik nodig had.
Op langere termijn heb ik als doel nog heel wat kilo’s te verliezen en ik denk dat me dit zal lukken vermits ik nog steeds het effect voel van de virtuele maagring en je me weer hoop gaf.
Via de podcasts kreeg ik dagelijkse input en herhaling. De massage (BodySculptor) zijn voor herhaling vatbaar wanneer ik weer een volgend kg-doel bereikt heb.

Debby - Virtuele Maagring + BodySculptor

Mijn ganse leven heeft in het teken van diëten gestaan en dit met uiteindelijk weinig resultaat en de nodige jojo-effecten. De laatste jaren liet ik me volledig gaan waardoor de kilo’s erbij vlogen en ik me steeds slechter, lelijker en minder vrouw voelde. Tot ik 8 maanden geleden bij Ann terecht kwam. In begin een beetje sceptisch, omdat ik niet wist wat ik van hypnose en de virtuele maagring moest verwachten. Na de eerste sessie merkte ik al resultaat. De frisdranken werden uit mijn onderbewustzijn gepraat en sindsdien heb ik ze niet meer aangeraakt, zonder moeite. Ik voelde duidelijk dat mijn maag verkleind was. Ik hoef echt niet te diëten, ik mag en kan alles eten, maar dit doe ik nu 3 x per dag, veel kleiner porties, geen tussendoortjes, ik eet traag en bewust, beweeg veel meer en drink enkel nog water, een echte klik, een nieuwe levenswijze, die ikzelf in de hand heb. Ann bezorgde me de nodige kracht en motivatie om mijn doelen te bereiken. Nu 6 kg slanker ben ik gestart met de BodySculptor. Na 5 sessies zie en voel ik enorm veel verschil. Mijn lichaam en vooral mijn benen zitten veel strakker en mijn kleding nog losser.
Een ideale combinatie om er nog beter en gezonder uit te zien en jezelf positiever te bekijken. Ook al moeten er nog ettelijke kilo’s af, ik voel me alvast opnieuw meer vrouw. Bedankt Ann voor je coaching, zonder jou had me dit niet gelukt.

Kathleen - Virtuele Maagring + BodySculptor

Als ik eerlijk ben, ben ik bij jou buiten gegaan met het gedacht van ik weet niet of het geholpen heeft want ik voelde me niet echt anders dan normaal. Echter moet ik toegeven dat ik de rest van de avond absoluut niet de behoefte meer heb gehad om te roken. Ook de daaropvolgende dagen heb ik nooit echt de nood gevoeld of de drang gehad om een sigaret te gaan roken. Ik ga niet zeggen dat ik er niet meer aan gedacht heb want dan zou ik liegen. Ik heb er nog wel aan gedacht, aan die eerste sigaret in de morgen, maar ik had niet de behoefte om ook effectief te roken.
Dus ik kan nu zeggen dat het toch echt wel iets met me heeft gedaan, ook al voelde ik me niet anders als ik bij je buiten ging.
Ik miste ook op het werk niet de momenten om even buiten te gaan om te gaan roken. Mijn collega’s steunen me hierin ook en dringen ook niet aan om mee naar buiten te gaan als ik dit niet wil, dus superfijn.
Voor gisteren (zaterdag) had ik wel een beetje schrik hoe het ging zijn, want we gingen met het werk een softbaltornooi doen en dus een hele dag buiten met andere mensen rondom me die rookten maar ik heb er absoluut geen last van gehad, en het stoorde me ook niet als ze naast me stonden te roken.
Ik voel me fysiek ook veel beter, ben met de fiets gisteren naar het tornooi gereden (was in Beveren) en ik heb geen last gehad van kortademigheid of dergelijke. Ik voel me echt top.
Het voelt als een verademing om te stoppen met roken zonder er constant aan te denken, of de hele tijd honger te hebben.
Ik heb ook geen alternatief nodig om de handeling te vervangen, ik ben super blij dat dit allemaal mogelijk is geworden.
Lindsey - Rookstop

Ann, vanaf de eerste moment voelde ik mij goed bij jou.
Na enkele sessies ervaar ik véél minder stress en voel ik mij beter in mijn vel.
Ik blijf nu veel rustiger in situaties waar ik mij eerder zeer zenuwachtig maakte.
Hierbij, bedankt, en de hypnose is een echte aanrader.

Gaston - Stress

Dag Ann,
Zoals je weet had ik al jarenlang last van prikkelbare darm syndroom (PDS), waardoor ik in de voormiddag dikwijls naar het toilet moest gaan en daardoor in de voormiddag amper ergens naartoe kon gaan.
Na zeer veel dokters en ziekenhuizen bezocht te hebben had ik nog steeds geen enkele verbetering. Daarom toch hypnose een kans gegeven.
Na 3 hypnosesessies is mijn probleem volledig verdwenen. Ik kan mensen met hetzelfde probleem dan ook aanraden hypnose een kans te geven !
Ik heb helemaal geen last meer en voel me super goed !!

Simonne - Prikkelbare darm syndroom

Beste Ann,
Even een update.  We zijn ongeveer 6 maanden verder en heb inderdaad sinds toen geen druppel alcohol gedronken.
Sinds kort begin ik het verschil echt heel goed te merken. Daarvoor ook al wel maar nu echt heel hard.
Voel me veel veel beter, kan meer verdragen en voel me fitter.  Terug actief in het leven.
Het heeft echt mijn leven veranderd !
Heb ook totaal geen zin meer om het nog te proberen.
Veel dank.  Vriendelijke groeten.

Caroline - Alcoholverslaving

Ik heb heel mijn leven angst gehad van een lift.

Na 1 sessie hypnose  bij Ann ben ik daarvan verlost, wat een verademing.
Als ik nu ergens naartoe ga, moet ik niet meer denken gaat daar een lift zijn, gewoon fantastisch !
Lisette - Angst voor liften

Goede morgen,
Nog eens update.
Ik voel me goed en volgens mijn man kwikker in bewegen 🙂
Gewicht schommelt tussen 80.2 en 81.3 kg
Ik stuur u ook foto met dat bewuste kleedje.
Zelf zie ik het niet echt maar de rest zegt van wel.

Pascale - Virtuele Maagring

Enkele maanden geleden sprak ik met een collega over afslanken onder hypnose: allebei voerden we een jarenlange strijd met de kilo’s en hebben we zeker al meer dan ons eigen lichaamsgewicht aan overgewicht verloren maar nooit duurzaam.  Na het gesprek ben ik op zoek gegaan en kwam ik bij de site van Ann.  Dat ze zelf ervaringsdeskundige was, gaf vertrouwen.  Per mail maakte ik een afspraak en even later (begin oktober) stond ik bij haar in de praktijk, nog niet helemaal goed wetende wat te verwachten.  Het was mijn eerste ervaring met hypnose maar ik was snel gerustgesteld, kreeg voldoende uitleg en zo gingen we aan de slag.  Dezelfde avond nog voelde ik al het effect:  ik kon meteen minder eten, had geen zin om tussendoortjes te nemen, kon zelfs ijs en taart afslaan zonder er maar zin in te hebben. Maar tijdens de maaltijd at ik alles wat mijn man klaarmaakte:  ook friet en mayonaise, croque monsieur, pasta met kaas (had al jaren geen gewone kaas meer gegeten!), dessert, …  tot ik genoeg had.  Tijdens de eerste weken verloor ik meerdere kilo’s.  Na 3 sessies sta je er dan alleen voor maar ik was vastbesloten de routines te behouden, ook de audio’s beluisteren en de updates sturen.  Ik eet dus alles, ik probeer dagelijks te stappen, veel te drinken (ik drink meestal kruidenthee) … Mijn porties zijn lichtjes vergroot en ik moet wel opletten want het signaal van mijn lichaam komt nog altijd redelijk laat.  Thuis weet ik wat ik ga nemen en ik eet mijn opgeschepte portie.  Op restaurant eet ik dus niet meer alles op (wat me wel nog moeite blijft kosten:  ik hou niet van verspilling maar als het genoeg is is het genoeg: ik wil niet meer het zware gevoel van teveel gegeten).   Tijdens de kerstperiode vond ik moeilijk om het eten wat voor mij was bereid af te slaan en ben ik een beetje hervallen  maar het kostte geen moeite om na Nieuwjaar weer naar de nieuw aangeleerde gewoontes terug te keren.  De kilo’s blijven eraf gaan (ik ben ongeveer 13 kg kwijt en wil er nog 13 tot 20 kwijt).  Maar we zien wel waar we belanden.  Momenteel lukt het me allemaal zelf nog maar moest ik het toch moeilijk krijgen dan zal ik een nieuwe afspraak maken bij Ann om nog een keer de puntjes op de i te zetten want ik kan het iedereen aanraden:  het kost echt geen moeite om op deze manier kilo’s kwijt te geraken en eigenlijk hoort het zo, een gezond gewicht hebben hoeft geen inspanning te kosten.  Het is alsof jouw lichaam geherprogrammeerd wordt zodat het gewoon doet wat het eigenlijk moet doen.  En zo kan je het natuurlijk volhouden.  Echt top!

Nele - Virtuele maagring

Dag Ann,
Ik wil je heel erg hard bedanken voor de hypnose sessie van deze morgend.
Na zovele maanden vol spanning en stress eindelijk rust. Mijn aan knop staat eindelijk op af !
Het voelt ongelooflijk goed. Heb terug zin in eten en lekker eten maken.
Ongelooflijk dat dit na 1 sessie al bereikt is…
Suuuuuuper merci !!!!

Marie - Stress

Zoals beloofd, laat ik je weten hoe het gaat. Het lukt me heel goed! Ik houd me aan de drie porties per dag en dit lukt goed. Het sporten lukt ook vlotter en ik ben nog steeds verlost van mijn suikerdrang. Ik weeg me maar 1 keer per week en mijn gewicht is momenteel 60 kg, wat ik super vind maar daar ben ik precies ook niet echt mee bezig. Ik voel me goed in m’n vel. Ik luister nog steeds elke naar de opnames en dat geeft me ook de tijd om even te relaxen.
Het enige moment dat ik me echt dien te focussen is bij het avondeten maar door erop te letten, lukt dit om bij mijn portie te blijven.
Ik blijf verder doen met mijn gezondere levensstijl !

Annemie - Virtuele maagring

Dag Ann,
Ik wilde je even laten weten hoe het hier gaat. Ik voel me goed, ben heel tevreden met de extra energie die ik nu voel. Ik kan zelfs zonder problemen van alle Sint chocolade blijven 🙂 Ik at gisteren toch nog eens een stukje chocola en het smaakte mij niet. Onvoorstelbaar. Ik ben zo blij dat ik die drang naar zoet kwijt ben, en dat eten mijn leven niet meer overheerst. Dankjewel Ann.
Wat betreft de weegschaal, die geeft 5 kg minder aan dan mijn startgewicht 6 weken geleden. Zonder gedoe, zonder dieet. Yay!

Inge - Virtuele maagring

Vele diëten geprobeerd in het verleden, maar nooit echt iets volgehouden.  Telkens terug naar af.  Mijn huisarts zag dat ik worstelde met emo-eten, had me de gegevens doorgegeven van Ann, maar ik heb er nog een hele tijd laten overgaan omdat ik ‘hypnose’ een vreemd gegeven vond.   Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt.  Ik dacht dat ik perfect wist hoe ik gezond moest eten, maar bleek dat ik veel zaken had geschrapt uit mijn dieet, die net wél goed bleken te zijn.  Ik at de hele dag door, omwille van stress, piekeren, verveling, of juist om mezelf te belonen.  Alles had gewoon met eten te maken.  Na de sessies voel ik helemaal niet meer de drang om tussendoor te eten.  Het brengt zoveel rust om daar niet de hele dag mee bezig te moeten zijn.  Ik eet nu 3 volwaardige maaltijden per dag, geen tussendoortjes, drink geen cola zero meer, neem geen canderel.  Ik heb totaal niet het gevoel dat ik op één of ander streng dieet sta, ik heb nu gewoon controle over wat ik eet, en dat heeft alleen maar positieve gevolgen op de weegschaal. 

Ilse - Emo-eten

Ondertussen zijn we meer dan 3 weken verder na mijn tweede sessie met jou.  Het heeft even geduurd maar verandering is er zeker gekomen en in positieve zin!  De boosheid en teleurstelling over familiale toestanden waarmee ik al vele jaren zat, zijn zo goed als weg.  Wanneer er de afgelopen weken toch nog iets gebeurde, voelde ik dat het me minder raakte en het bleef ook minder lang hangen.  Vroeger kon ik daar verschillende dagen niet goed van zijn.  Ik ben ook rustiger en ben ervan overtuigd dat er nog verbetering zal volgen. Stap naar zelfheling is gezet en ik kijk nu zo veel mogelijk vooruit! Ik ben blij dat ik voor hypnose heb gekozen. Na al die jaren voelde ik dat er ik alleen niet uitkwam en dat ik een duwtje in de goede richting nodig had. Wel dat heb jij gegeven Ann! Veel dank daarvoor !

V.J. - Loslaten van zaken uit het verleden

Ik ben 3 keer bij Ann geweest, voornamelijk om van mijn uitstelgedrag af te geraken ic de afwas laten staan. Nu zijn we een paar maand verder en kan ik zeggen dat er meer rust is in mijn keuken, en dat ik veel sneller de kraan openzet om eraan te beginnen. De grote bergen van weleer zijn niet meer !
Alleluia !

Margo - Uitstelgedrag

Dag Ann,
Ik heb al zeker 10 pogingen gedaan om te stoppen met roken, en elke keer begin ik opnieuw omdat het niet “uit mijn kop geraakt”.
Op 17 september, al rokend, toegekomen bij Ann en de eerste anti-rook sessie gedaan.
Was een beetje raar.
Anderhalf uur binnen geweest, waarvan een uur onder hypnose, en bij het buiten gaan denken dat de sessie maar 10 minuten heeft geduurd !
Je besef van tijd is eventjes helemaal weg, maar de “goesting” om te roken is ook direct foetsie.
Ik ben nu 5 weken en een tweede sessie (24/09) verder en heb nog steeds geen zin om te roken, sterker nog, ik denk er zelfs maar zeer zelden aan wat nog nooit is gebeurd bij een stop poging !
Compenseren door te eten of te snoepen gebeurt ook niet wat een hele geruststelling is voor de weegschaal.
Kan de behandeling enkel maar aanraden aan andere stoppers in spe.

Peter - Rookstop

Dag Ann, 
Ik wil je laten weten dat het heel goed gaat om alle soorten muziek te verdragen. Het is zelfs zo dat me zou kunnen amuseren als die “lastige” muziek op staat.

Alexandra - Misofonie

Dag Ann,
Het is even geleden dat ik nog iets van mij liet horen.
Ik had lange tijd het gevoel dat ik een beetje bleef hangen na die snelle start, ondanks dat ik mij toch aan de 3 maaltijden hield, geen tussendoortjes at en voldoende water dronk.
Ondertussen staat mijn weegschaal op 86 kg (-12 dus) en voel ik mij al veel beter in mijn vel. Sommige collega’s durven zelfs te vragen welk dieet ik juist aan het volgen ben.
Als je mij had gezegd dat ik zonder al te veel moeite 12 kg ging verliezen tegen na de zomer, had ik jou nooit geloofd.
Op BBQ’s, werkuitjes, uitstapjes met vriendinnen e.d. doe ik mee met de rest qua aperitief en dessert en thuis houd ik het beperkt. Dat maakt dat het helemaal niet als een dieet voelt.
In de zomermaanden stonden vooral wandelen en fietsen op de planning, nu ga ik mij terug een fitnessabonnement aanschaffen waarmee je kan inschrijven op allerlei activiteiten (BBB, zumba, aquafit, pilates, …) om ook in de donkere maanden in beweging te blijven.
Ik geloof er terug in dat ik mijn streefgewicht ooit ga halen.

Ann - Virtuele maagring

Dag Ann,
Wat betreft het drinken gaat het nog steeds heel goed met mij. Totaal geen cravings meer gehad, enkel af en toe wat mentale stress als ik naar gelegenheden moet gaan waar er alcohol om mij heen gedronken zal worden. Maar achteraf blijkt dat het allemaal heel erg is meegevallen en ik er eigenlijk niet al te veel last van had. Ik had van tevoren nooit verwacht dat het me zo gemakkelijk af zou gaan.
Ik ben hier echt enorm blij mee, zowel fysiek als mentaal voel ik mij een stuk beter, bedankt hiervoor.

Danielle - Alcoholverslaving

Na meer dan 40 jaar op mijn nagels te bijten, ben ik door slechts 1 sessie bij Ann gestopt. Ik heb lang getwijfeld, daar ik niet goed wist hoe het juist ging verlopen. Maar je bent heel de tijd met je volle bewustzijn aanwezig en je weet perfect wat er allemaal gebeurt. 
Bedankt Ann  !

Marjan - Nagelbijten

Beste Ann,
Het gaat redelijk goed met mij, het blijft wel nog elke dag oppassen om niet in mijn angsten te gaan en mezelf er dan aan te herinneren dat drinken niet helpt en dat ik dat niet meer wil.
En nadat dat moment dan voorbij is, geeft me dat achteraf wel een beetje een goed gevoel…en meer vertrouwen voor de volgende keer.
Ik ga hiermee door.
Maar first things first.
Het eerste belangrijke was de drank. En daar hebt u mij zeker mee op weg geholpen. Waarvoor dank.
Nu is het tijd om (nuchter) aan mijn trauma’s te werken.
Eindelijk kan ik toegeven dat het moet….wil ik niet hervallen en hier uiteindelijk gezond en gelukkig uitkomen.
Het parcours zal niet gemakkelijk zijn, maar het moet, het is de  enige….juiste optie.
Mijn oprechte dank Ann om met mij zó liefdevol, begripvol en respectvol op weg te zijn gegaan !

Nancy - Alcoholverslaving

Dag Ann, 
Met mij gaat alles goed. En mijn zelfvertrouwen wordt beter en beter. 
Zo had ik vorige week een vergadering op het werk. Ik moest niet werken en het was geen verplichting. Maar ik ben wel gegaan, vroeger zou dit een goeie excuses zijn geweest om niet te gaan. Ik was niet gestrest, maar wel wat zenuwachtig toen ik op het werk aan kwam. Maar eens ik bij mijn collega’s aankwam was dit over. Tijdens de vergadering was ik ook niet zenuwachtig en heb mijn zegje gedaan. Vroeger was ik gestrest en zegde amper iets. Nu niet, ik stond er zelfs niet bij stil wat de collega’s ervan dachten.  Maandag heb ik zelfs een vlot praatje gemaakt met mijn baas. Vroeger was dit een vluchtige goeiemorgen en snel wegwezen. Ik ben er zelfs ook niet meer met bezig van ” kan ik dit, wat zullen ze denken van mij, ben ik wel goed enz.”
Het gaat dus allemaal in de goede richting.
Bedankt.

Anne-Marie - Zelfvertrouwen

Afslanken met hypnose was mijn laatste redmiddel. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten, maar wilde dat toch een kans geven. 
Te veel eten en snoepen tussendoor, maar vooral een cola zero verslaving… daar wilde ik vanaf.
Onmiddellijk, en dan bedoel ik letterlijk onmiddellijk, was de zin voor frisdrank verdwenen. De zin om te snoepen en te veel te eten was ook direct weg.
De ervaring is moeilijk te beschrijven. Tijdens de sessie vraag je je af of je wel onder hypnose bent, want je maakt alles bewust mee.  De resultaten lieten niet lang op zich wachten.
Vijf maanden verder en 20 kg lichter lijkt cola nog steeds van mijn harde schijf gewist. Alsof ik dat nooit gedronken heb. Wonderbaarlijk.
Geen enkel moment heb ik nog drang gehad naar cola. Ik geniet van water en vind het lekker. (ik kan bijna niet geloven dat ik dit zeg).
Natuurlijk snoep ik nog wel eens, of eet ik al eens mee een beetje frietjes, maar het ‘nog’ is verdwenen. Ik geniet en hoef niet nog. Dat geeft zo een rust in mijn hoofd en voelt zalig bevrijdend. Het was de ‘nog’ die voor onrust zorgde.
Het lijkt alsof ik een ander mens ben en er een deel uit mijn geheugen is gewist. Laat het nu net het deel zijn waar ik vanaf wou !
Ik ben nog niet aan mijn streefgewicht, maar kan het ook in volle vertrouwen loslaten.
Dank je.

An - Cola Zero verslaving en afslanken

Juli 2021
Als ik mezelf in de spiegel zie walg ik echt van mezelf. Ik vind mijn lichaam afschuwelijk. Zo dik.
Via via kom ik terecht bij Ann Fieuw.  Achteraf gezien is dit de beste beslissing van mijn leven.  De eerste keer was ik super nerveus.  Wat gaat het zijn, hoe gaat het in zijn werk gaan ? Is het zoals op tv of van die shows dat je helemaal niks meer weet wat ze met je doen ? Nee hoor !
Na de eerste sessie was ik gerust gesteld.
Een intake gesprek en dan rustig onder hypnose.
Ik kreeg een maagring, een virtuele (van een echte ben ik geen voorstander).
Hij werkte direct.  Na de eerste week waren er al een paar kilo’s af.
Ondertussen zijn we eind april 2022 en 22 kilo lichter.  En stilletjesaan blijven ze er af gaan.  Begrijp wel dat ik een serieus overgewicht had. Niet iedereen zal zoveel afvallen.
En het is niet dat ik mij uithonger.  Absoluut niet.  Je mag en kan eten wat je wil.  Maar anders.  Het is niet zo dat je constant moet denken “ ik mag dit of dat niet eten”.
Bij ons wekelijks kaartspel staat er telkens een taartje op tafel.
Ondertussen heb ik al meerdere mensen naar Ann gestuurd met allemaal toch een positief resultaat.  Zelfs mijn man gaat binnen 2 weken naar haar.
Ik ben Ann zo dankbaar !!!
Je moet niet bang zijn voor hypnose, echt niet. Zoals ik al eerder zei de beste beslissing van mijn leven.
Nogmaals heel heel heel hartelijk bedankt Ann !

Nicole - Virtuele maagring

Lieve Ann,
Ik heb veel aan je moeten denken de afgelopen weken.  Ik had beloofd om je op de hoogte te houden en dat doe ik met veel plezier en een warm hart.
Ik ben nu 3 weken terug uit skivakantie.  En Ann, je had gelijk, de angsten voor de afdalingen waren weg!  Gewoon weg!  Meer nog, het voelde alsof ik kind was toen ik naar beneden ski-de…. Ik kon mijn verleden voelen, ruiken, zien.  Niet dat het skiën even goed ging als vroeger, daarvoor moet ik op de volgende vakantie wachten en de sneeuwomstandigheden waren niet optimaal, maar het plezier heeft weer plaats gemaakt en de angst was weg.
Fantastisch! Je doet je job fantastisch!  Je hebt veel meer voor me gedaan dan je beseft…. Mijn zelfvertrouwen is terug, ik kan mijn heimwee een plaats geven omdat ik nu ten allen tijde weer kan terug keren… Heel raar, maar je zou kunnen zeggen dat er voor mij een stuk persoon terug is gekomen.
Binnenkort maak ik een nieuwe afspraak…. Dan pakken we het tweede “probleem” aan.  
Ik ben zo blij je dit te kunnen vertellen…. Naar jou komen was een goede beslissing.
Dank je wel en tot heel binnenkort.

Kerstin - Angst voor afdalingen

Hallo Ann,
Ik wil je even een update geven.
We zijn, sinds mijn eerste sessie, nu 5 weken verder en ik ben 4 kilo afgevallen.
Dit vind ik zelf al een prachtig resultaat.
Vanaf dag één heb ik geen snoep meer aangeraakt en dit zonder al te veel moeite. Fantastisch toch ! 
En dit terwijl de winkels vol liggen met allemaal lekkere paaseieren :-)))
Ik dacht dat dit voor mij onbestaande was.
Ik drink nu ook alle dagen tussen 1,5L en 2L water en dit ook zonder moeite.
Zonder jou hulp was me dit zeker niet gelukt, daarvoor honderdduizend maal BEDANKT!
Ik hoop met de volgende sessies ook zoveel baat te hebben.

Sonja - Snoepverslaving

Beste Ann,
Toen ik je artikel in de krant zag dacht ik direct hierin herken ik me. Toch heb ik nog getwijfeld om een afspraak te maken, maar wat ben ik zo blij dat ik het gedaan heb. Na de eerste sessie voelde ik me zo goed en had er vertrouwen in. Nu ondertussen zijn de 3 sessies voorbij en het gaat nog steeds goed met me. Ik eet veel gezonder en den drang naar snoep is weg. Ik ben gestart op 18 feb. met de eerste sessie en toen woog ik 78,6 kg nu 6 weken later is men gewicht 73,2kg. Das heel leuk maar het belangrijkste is dat ik me veel beter ben gaan voelen, kan veel beter slapen, ben vrolijker en heb veel meer energie.
Ann, bedankt daarvoor want zonder jou was het niet gelukt !

Christine - Snoepverslaving

Sinds enkel jaren had ik te kampen met enorme rij-angsten, voornamelijk op autostrades in het bijzijn van passagiers.
Na talloze doktersbezoeken en ademhalingsoefeningen bij kinesist, ben ik via mond-aan-mondreclame terecht gekomen bij HypnoseInhove.
Ik had voordien geen enkele ervaring met hypnose, maar wou dit toch zeker een kans geven.  De rij-angst nam ook meer en meer een deel van m’n vrijheid over.
Na enkele sessies was de angst dan ook volledig we gen kan ik vanaf nu zorgeloos naar m’n werk rijden, wat ook zorgt voor meer veiligheid.  Ook het feit dat ik zonder angst en stress de baan op moet, geeft me op voorhand een rustig gevoel.  Ik kan het eenieder met hetzelfde probleem alleen maar aanraden.

Tom - Angst op de snelweg

Dag Ann,
Vandaag weeg ik 60 KG ! Ik draag nu terug mijn strakste jeansbroek en het voelt echt geweldig.
Ik krijg er bijna tranen van, tranen van geluk weliswaar  🙂
Ik voel me echt opgelucht om van dat emo eten vanaf te zijn.
Gewoon normaal eten, 3x per dag en veel water drinken, en dat gaat zonder enig probleem, het gaat vanzelf.
Ik val misschien in herhaling, maar ik voel me fantastisch.  En ik ben je erg dankbaar !

S.V. - Virtuele maagring

Hoi Ann,
Het is reeds 4 weken en drie dagen geleden dat ik bij u in behandeling ben geweest om te stoppen met roken.  Ik zou u pas iets laten weten als ik minstens 4 weken niet-roker zou zijn. Na 40 jaar te hebben gerookt ben ik kunnen stoppen na één sessie. Bedankt daarvoor. Lichamelijk voel ik me energieker en heb een betere smaak- en reukzin.
Psychisch afkicken van de rookgewoonten gedurende 40 jaar is niet zo simpel. Sigaretje als rust- en genietmoment heb ik vervangen door een glaasje water, een kopje koffie, een uurtje wandelen of een andere bezigheid. De derde week was voor mij de moeilijkste. Het terug voor de geest halen van de hypnose sessie maakte het me gemakkelijker.
Nu gaat het terug beter en de goesting momenten worden minder en zijn steeds gemakkelijker weg te duwen.  Ongelooflijk straf volgens mijn lieve levensgezel.  Dankzij de hypnose therapie ben ik nu een blijvende niet roker.
Nogmaals dank,

Jef - Rookstop

Had na auto-ongeluk angst en stress ,hoofdpijn etc ,wist niet wat er me te wachten stond,maar na 2 sessies bij Ann Fieuw  hypnose praktijk,rij ik terug relaxed rond,ben heel blij dat ik deze stap gezet heb,… 🙂

Anne - Rijangst

Dag Ann, het is eventjes geleden dat ik nog een berichtje naliet. 
Maar vandaag, precies 2 maand geleden, en 8kg meer dan nu, kwam ik voor de eerste keer bij je langs.  Ik ben heel blij dat ik deze pas gezet heb.  Soms is het nog wat zoeken, zeker ontbijt, omdat ik dan nooit echt honger heb, maar het lukt wel.  Mijn darmen weten ook nog altijd niet goed hoe en wat, maar ik geloof dat dat ook wel in orde zal komen.
Dank je wel! tot de volgende. 

Chris - Virtuele Maagring

Al heel mijn leven is mijn gewicht en lijf een obsessie geweest. Het maakte niet uit welk maatje ik had (dit ging van S tot soms naar XL), ik was nooit tevreden. Nu besef ik dat ik een enorme emo-eter ben. Dus al de voorgaande diëten die ik geprobeerd had, waren ook met het gekende jojo-effect nadien. En dan kwamen telkens de gekende gedachtes er weer bij … Dus een cirkel waar ik rond in bleef draaien.  Maar Ann heeft mij geleerd om mezelf beter te omarmen. Het is geheel oké hoe ik eruit zie, zolang IK mij er goed bij voel. Zij heeft mij geen dieet aangereikt, maar een levensstijl waar ik mezelf volledig in kan vinden. Ik ben mij nu zo bewust van wat ik eet en ga ook op ontdekking naar wat ik mijn mond steek, we proeven dus echt van het eten, maar van AL het eten (dus ik ontzeg mij ook niet echt iets).  En door deze nieuwe levensstijl, verlies ik gewicht. Maar bovenal, ik voel me gewoon fysiek en psychisch gezonder. Ik ben ervan overtuigd dat ik op mijn streefgewicht ga geraken, ook dankzij de steun van Ann.

Marleen - Emo-eten

Hallo allemaal, ik wil een heel positief verhaal delen met mensen die net als ik vroeger, twijfelen aan de werking van hypnose. Ik kende Ann al een aantal jaren en ik wist dat ze supergoede resultaten behaalde met het plaatsen van een “virtuele maagband”. Zij deelde haar ervaringen online en de metamorfose was enorm! Iedere keer keek ik met open mond naar haar geweldige prestaties. Ik praatte veel met haar over hypnose en nadat ze zelf haar diploma ging halen, was ik dan ook bereid om een sessie bij haar te volgen, niet om te vermageren maar om mijn angst om auto te rijden te kunnen beheersen. Ik heb altijd schrik gehad om auto te rijden. Jaar per jaar werd dit erger, tot het mijn leven ging beheersen en ik bijna niet meer naar buiten ging. Het verkeer werd drukker, vele straten in stad Antwerpen of in de plakgemeentes werden enkelrichting, mijn gps kon de veranderingen niet volgen, ik reed verloren, mijn angst werd alsmaar groter. Soms raakte ik in paniek als ik IN de auto zat en dat werden gevaarlijke toestanden. Ik reed fout, raakte de weg kwijt, belde in paniek en “boos” naar diegene waar ik aanvankelijk heen moest en reed tenslotte gewoon terug naar huis. Op de duur lag ik ’s avonds vol stress in mijn bed als ik wist dat ik de dag nadien ergens heen moest. Ik nam heel vaak het openbaar vervoer, maar waar ik woon is dat niet zo uitgebreid, dus er moest iets gebeuren. Ik ben toen een sessie bij Ann gaan volgen. Het is al een paar jaar geleden en Ann heeft de gave om je ontzettend goed op je gemak te stellen. Je hoeft niets van gêne te hebben, het gaat er heel gemoedelijk aan toe, het is zelfs heel ontspannend. Je mag je ogen toe doen, ik zat recht, moest niet liggen en Ann begon te praten en je beeldt je dingen in. De terugweg naar huis was al onmiddellijk relax!
Het is en blijft ontzettend “raar” maar ik kan met het hand op het hart zeggen dat mijn schrik WEG is!!! Gewoon weg! Na al die tijd vind ik het nog elke keer ontzettend verrassend hoe vlot ik durf te rijden. Ik rijd nu niet bepaald echt midden in een grote stad, maar doe wel autostrades. Ik ben in het nabije verleden bv. naar een nieuw pedicure gereden en op de terugweg was ik weeral verdwaald. Toen dacht ik bij mezelf : “wat kan er me nu gebeuren? Niets hé?” Dus ik heb 3 keer de weg gevraagd en kon er bij mezelf zelfs om lachen. (ook al heb ik er 50 minuten over gedaan om van een grensgemeente naar mij thuis te rijden) Ik rijd naar Limburg zonder problemen, mijn handen zijn niet meer verkrampt als ik aankom, omdat ik mijn stuur niet meer zo krampachtig vasthoud. Vorige week ben ik op vraag van mijn dochter met haar naar een dorp gereden omdat ze daar iets moest ophalen. Zonder aarzelen heb ik direct toegestemd. Mijn kinderen kijken me dan nog steeds heel verrast aan van “euh mama, ga jij dat doen?”… Geen probleem meer. Ik kan er zelf geen uitleg aan geven, maar Ann haar hypnosetechnieken hebben een stuk van mijn dagelijks leven heel erg verbeterd.
Een dikke dankjewel daarvoor. “Mindset is everything”, las ik onlangs en ik dacht : “inderdaad” !!

Lien – Rijangst

Hey Ann,
Zoals afgesproken zal ik je nog regelmatig een update geven van hoe het met me gaat na de hypnose.
SUPER! We zijn nu 2 weken verder en 2 kilo minder zwaar, MAAR het belangrijkste ik slaap veel beter EN ik voel me echt goed in mijn vel. Of ik nu veel of weinig kilo’s ga afvallen, het gevoel is veel belangrijker.
Voor het nagelbijten heb ik het idee dat ik sinds de sessie niet meer gebeten heb, maar dat moet ik nog even langer volhouden om resultaat te zien.
Ik ben ZOOO blij dat ik de stap naar jou heb gezet en ik hoop ook echt dat vele andere die zich niet goed mee in hun vel voelen deze stap gaan zetten.
De eerste sessie zat ik met tranen in je zetel omdat ik me zo slecht voelde en nu straal ik gewoon!
Alvast dikke merci voor alles en we horen elkaar nog!
Fijne feesten !

Elise – Virtuele maagring

Bij het zien van de foto’s van Ann „voor en na“ de hypnose enkele jaren geleden gingen de beelden me niet meer uit het hoofd. Dat vond ik gewoonweg fantastisch. Vooral ook: hoe lukt dat? Als Ann dan zelf met eigen opleiding „afslanken met hypnose“ begon, was de zin haar te contacteren een vurige wens maar had wel veel respect voor deze beslissing. Stel je voor dat het eens niet zou lukken … plus de vraag: ‘en dan nooit meer iets lekkers???’. In het voorjaar 2019 hakte ik dan eindelijk de knoop door en nam met Ann contact op. Wel met grote schrik ook omwille van de hypnose want: wat is dat, wat gebeurt er met me??
De hypnose op zich was verre van een schrikwekkende ervaring en bij Ann voelde ik me direct in goede handen. De moment dat ik weer naar huis reed onmiddellijk na de eerste sessie merkte ik dat er iets in me was veranderd. Moeilijk te beschrijven. Maar bij de daaropvolgende maaltijd kon ik plotseling niet meer veel eten, daarenboven enkel traag eten. Een aangeboden praline van mijn tante als snoepje bij de koffie leek me voor de eerste keer in mijn leven niet lekker!? Ondertussen zijn we bijna 2 jaar verder en lust ik zeker en vast wel chokolade (zou echt te spijtig zijn)! Maar de overdadige snoepbuien zijn sindsdien verdwenen. Practisch vanzelf! Anders als gedacht, was het helemaal geen kastijding! De obsessie naar koekjes & co was al onmiddelijk na de eerste sessie verdwenen. Het beluisteren van Ann’s audio bestandjes in de eerste weken was zeker een mentale steun. 7 kg ben ik in verloop van de eerste 2-3 maanden afgevallen. En daar bleef het dan bij. Maar vond het niet erg: tenslotte had ik dit „nieuwe“ oude gewicht al 30 jaar lang niet meer op de weegschaal zien staan. Nu anderhalf jaar later is het ondertussen nog een cijfertje minder geworden. En de weegschaal geraakte in 2020 bij mij flink onder het stof, werd maandelang niet aangeraakt! Voor het eerst in mijn leven zijn diëten geen centraal thema meer, eet ik zeker anders als vóór de hypnose-session, maar in elk geval eet ik wat ik graag eet. Gewoonweg een bevrijding niet meer elke koffiekoek achterna te moeten hollen 😉 Dank je Ann!!

Martine – virtuele maagring

Ik kampte reeds 53 jaar met angsten voor ziekenhuizen, dokters, bloed enz.
Het was een tijdje beter door Yoga lessen te volgen, door middel van buikademhaling kon ik rustiger en minder angstig worden.
Maar na verloop van tijd hielp dit niet meer.
Daarop heb ik besloten om het te proberen via hypnose.
Voorafgaand aan de eerste sessie werd mij een aantal vragen gesteld. O.a. waarvoor ik angsten had, of ik wist wat de oorzaak kon zijn.
Waarom ik koos om het met hypnose te proberen.
Ik werd vriendelijk en rustig ontvangen en was direct gerust gesteld.
Na een gesprek werd dan begonnen met de ontspanning todat ik in een hypnose toestand kwam. Dit ging relatief éénvoudig.
Je moet er wel voor openstaan en uit vrije wil naar de sessies gaan.
Na een paar minuten werd ik zeer rustig en werd mijn onderbewustzijn aangewakkerd door Ann. Een vreemde maar zalige gewaarwording.
Zo gingen we de angsten en fobiëen stelselmatig oplossen.
De sessie duurde 1.5 u, maar was zo voorbij.
De dag erna kon ik met gemak verhalen aanhoren over ziekenhuizen, operaties enz. Ongeloofelijk maar waar.
Tijdens een 2de sessie werden dan andere zaken zoals stress, hartkloppingen, zenuwen aangepakt.
Ook dat heeft success, maar dit heeft meer tijd nodig om volledig te werken.
Ik kan hypnose enkel maar aanraden.

Luc – Fobie voor bloed, dokters en ziekenhuizen

Sinds mijn 12de kamp ik met verschillende angsten en stress. Vooral door onzekerheid en verlegenheid.
Ik heb er al een zoektocht van enkele jaren opzitten. Uiteindelijk ben ik bij Ann terecht gekomen.
Ik leerde reeds zelfhypnose toepassen maar verbetering was van korte duur.
Ann liet me direct op mijn gemak voelen.
Hypnose is een aangename ervaring. Je komt snel tot rust en de dingen die Ann zegt beuren je op en zijn bedoeld om je onderbewustzijn te stimuleren om anders naar de dingen te kijken.
Ik voelde me heel rustig na de sessie.
Ik heb wel een opstoot van angsten gehad de dag erop. Precies of alles kwam terug naar boven. Ik had me voorgenomen dat dit bij het proces hoorde.
De dagen erop waren opnieuw rustiger. Ik hoop en vertrouw erop dat dit een stap in de goede richting is.
Nogmaals bedankt Ann. Ik vond het een aangename ervaring.

Anne – Angsten en stress

Top praktijk,Na alles geprobeerd van weken vasten tot soep dieet,na heel veel jaren jojo effect ging het met hypnose goed en direct,ondertussen 13 kilo verloren en ook de suiker onder controle.

Peter – Virtuele maagring

Dag Ann,
Eerst en vooral wil ik je bedanken voor de hulp om eindelijk op een gezonde manier te vermageren. Het is inmiddels geleden van eind december dat ik bij jou hypnose sessies heb gevolgd voor mijn gewicht en vooral om mijn suikerwaarde onder controle te krijgen. Na bloedonderzoek is gebleken dat mijn suiker van 7.3 naar 6.2 is gezakt wat heel goed is, ondertussen ben ik ook al 7 kg afgevallen zonder eigenlijk op dieet te zijn. Ik heb ondertussen ook mijn verhaal verteld aan mijn collega en zij ging ook contact met je opnemen.
Bedankt om me op weg te helpen.

S.G. – Virtuele maagring

Dag Ann,
Je hebt me al enkele keren gevraagd iets neer te schrijven over mijn ervaring met ‘vermageren onder hypnose’.
Tijdens de maanden september-oktober 2020 heb ik bij jou hypnose sessies gevolgd voor mijn gewicht.
Eigenlijk meer met een gevoel van ‘baat het niet, dan schaadt het niet’.
Ik was al snel de eerste 2 kg kwijt en ben dan toch 5 kg afgevallen op enkele weken.
Mijn streefgewicht was 63 kg maar ben toch tot 61,8 kg geraakt zonder eigenlijk op dieet te zijn.
Nu schommelt mijn gewicht rond de 63 kg, mijn streefgewicht. Maar het fijne is : ik eet alles !!!!
Geen dieet meer voor mij.
Bedankt om me op weg te helpen.

G.L. – Virtuele maagring

Dag Ann,
Het gaat kei goed! Niets meer gerookt. Zelfs al eens een glas wijn gedronken en het ging heel goed. Sigaretten zijn het huis uit, voel mij elke dag beter. Geen bijwerkingen tot nu toe.
Ik hoop van harte dat ik het volhoud.
Fingers crossed.
Bedankt om er achter te horen en nog een fijne avond.

Sarah – Rookstop

Hey Ann,
Ik was benieuwd hoe het ging zijn om de eerste keer te vliegen na de sessie . Ergens wilde ik geloven dat het direct ging werken en ergens dacht ik dat ik toch nog zeker bang ging zijn tijdens het opstijgen omdat dit al zo lang is sinds ik mij kan herinneren.
Het opstijgen verliep met meer turbulentie dan gewoonlijk. Normaal gezien zou ik met mijn ogen dichtgeknepen, mijn hart tegen 130 per minuut en mijn nagels in de armleuning zitten. Wow ! Ik ben echt onder de indruk. Ik voelde geen greintje angst ! Ik zat gewoon ontspannen in de stoel , probeerde een beetje te slapen omdat het een vroege vlucht was en was ook eigenlijk deels euforisch omdat ik merkte dat ik niets van angst voelde. Het opstijgen is normaal een hel voor mij en nu kon ik gewoon genieten . Tijdens de turbulentie net hetzelfde . Het voelde alsof mijn onderbewustzijn dacht aan de rollercoaster die je beschreef tijdens de hypnose en de gevoelens van angst zijn zelfs niet naar boven gekomen.
Ik had niet verwacht dat het na 1 sessie al zo’n effect kon hebben . Ik ben zo blij dat ik nu niet telkens moet stressen voor ik op reis vertrek omdat ik mij zorgen maak om de vlucht.
Er zijn veel mensen die me gevraagd hebben om te laten weten of het nu werkt en nu kan ik dit zeker bevestigen .
Super hard bedankt !
Zonnige groetjes uit Tenerife.

Riwa – Vliegangst

Hallo Ann,
Ik wil je bedanken voor de hulp dat je mij gegeven hebt om af te slanken.
Ik had nooit gedacht dat afslanken onder hypnose zo gemakkelijk ging zijn. Ik had er eerst een beetje mijn twijfels over ?omdat ik dacht dat je niet kan afvallen, terwijl je alles mag blijven eten. Wel kleinere porties maar toch…
Maar al gauw merkte ik dat het echt wel hielp zonder al teveel moeite. Ondertussen heb ik mijn doel al bereikt (streefgewicht 57kg ) en dat in enkele weken tijd. Ongelooflijk ?
Dikke merci Ann.

Nancy – Virtuele maagring

Hallo Ann,
Hierbij mijn ‘verhaal’ om met anderen te delen :
Toen een vriendin me vertelde dat ze zich net had laten hypnotiseren om haar te helpen met vermageren stond ik daar aanvankelijk toch ietwat sceptisch tegenover. Omdat ik zelf al een tijdje besefte dat het tijd was om iets aan mijn extra kilo’s te doen (maar er maar niet toe kwam) werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld en ging ik op het internet op zoek naar informatie hierover. Daar vond ik ook enkele getuigenissen van mensen die het probeerden en er enthousiast over waren. Ook mijn vriendin boekte al snel resultaat en gaf me jouw gegevens door. Zo kwam ik dan enkele maanden geleden bij jou terecht. Al na de eerste sessie waren mijn twijfels over deze methode verdwenen en voelde ik mij super gemotiveerd om te kappen met mijn oude gewoontes. Ik was ervan overtuigd om mijn gemaakte voornemens in daden om te zetten. De twee volgende sessies zetten mijn moed om het heft in handen te nemen enkel nog maar kracht bij. Iedere avond luisterde ik trouw naar het audio bestandje dat je mij meegaf. Ik moet zeggen dat het mijzelf verbaasd heeft dat het toch wel vrij gemakkelijk gegaan is. Er is eigenlijk niets dat ik niet meer mocht of kon eten, ik heb enkel mijn porties aangepast en geen tussendoortjes gegeten. Ik heb geleerd om traag te eten en goed te kauwen en vooral, om opnieuw meer water te drinken. Dat wordt op den duur een gewoonte. Sporten deed ik al dus dit was niet echt een aanpassing. Met relatief weinig moeite, maar wél vanuit een gedreven motivatie (zonder dat lukt het niemand), ben ik langzaam maar zeker een tiental kilo’s kwijtgeraakt. Ik voel mijzelf stukken beter in mijn vel en heel regelmatig krijg ik een complimentje over mijn ‘slanke lijn’. Dat doet zo’n deugd!
Ik ben echt super blij dat ik deze stap gezet heb en raad het iedereen die op een eenvoudige manier en zonder ‘dieet’, simpelweg door enkele gewoonten te doorbreken, op zijn streefgewicht wil komen, aan !

Ilse – Virtuele maagring

Beste Ann, Lang heb ik getwijfeld om de stap te zetten om een afspraak met u te maken om een virtuele maagring te laten zetten. Vanaf de eerste sessie voelde ik dat er iets aan het veranderen was. Nu, na 3 sessies, ben ik blij dat ik gekomen ben. Mijn gewicht was 87 kg en zelfs tijdens de sessies was ik al 2 kg kwijt. Momenteel weeg ik 78 kg en heb ik mijn streefgewicht bereikt. Nu wil ik zelfs gaan naar 75 kg. Dit gaat zeer gemakkelijk en ik kan alles eten. Ik volg de afspraken en dat gaat zonder problemen.
Bedankt Ann,

Michel - Virtuele maagring

Heb je ook het gevoel dat eetbuien en cravings het soms van je overnemen?
Is een avondje genieten van een lekker chipje en glaasje alcohol een alles of niets verhaal bij jou en heb je dit niet steeds in de hand?
Wil je fitter en gezonder leven of gewoon graag enkele kilo’s kwijt?
Ben je nog steeds mijn review aan het lezen omdat je interesse hebt in wat er volgt?
Wel, niet twijfelen. Boek nu meteen je afspraak bij Ann. Een geweldige vrouw die je meteen vertrouwen en veiligheid geeft in haar praktijk en samen met jou je problemen rond eten en gewicht wil en kan aanpakken.
Ik ben op 3 maanden tijd 10 kilo afgevallen en ben nog steeds op weg naar mijn streefgewicht. Rustig tempo en niet overhaast. Zalig om niet op dieet te zijn en toch af te vallen, niet waar?

Yana – Virtuele maagring

Dag Ann,

Ik ben naar u toegekomen omdat ik een al een aantal weken een aanhoudende hoest had waarvoor geen medische verklaring was. Geen enkel medicijn werkte en toen hebben we toch hypnose overwogen. Ik was er in het begin een beetje sceptisch over maar het heeft me heel hard geholpen. Ik ben bij u binnen gekomen met een hoest en een uur later was ik gestopt met hoesten. Een mirakel! Ik ben nog een keer terug geweest voor mijn honden fobie en na een aantal dagen is deze al veel beter. Ik heb al veel minder schrik van honden en voor de eerste keer in jaren heb ik een hond aangeraakt. En ik was niet bang. Ik heb soms nog wel bang voor honden als ze blaffen of op andere momenten als ze te groot zijn of te snel naar me toe komen. Maar ik kan me al in dezelfde ruimte bevinden zonder in paniek te slagen en zelf ze al aan te raken.
Heel erg bedankt.

Ode – Psychogene hoest – Hondenfobie

Hallo Ann, vrijdagavond ben ik er echt overtuigend aan begonnen maar vanaf zaterdag heb ik het al wat moeilijker gekregen.  Lichamelijk heb ik niets van last gehad, maar ik voelde me lastig in mijn vel, ambetant, een raar gevoel en ik was blijkbaar kort tegen mijn man en kinderen.  Maandag heeft mijn man dan gezegd, dit is niet aangenaam, ga aub een sigaret roken.  Ik ben dan effectief een sigaret gaan roken maar heb 2 trekken genomen en ze smaakte mij helemaal niet meer.  Sindsdien heb ik niet meer gerookt en ook geen zin meer gehad in een sigaret, dus ben wel tevreden.  Groetjes en ook voor jou fijne feesten gewenst. 

Véronique - Rookstop

Hello Ann, ook ik wens je een spetterend 2022 ! Met mijn “therapie” gaat het, natuurlijk de ene dag beter dan de andere. De snoepdrang is wel weg maar soms kan ik het niet laten een koekje te nemen maar dan eet ik dat heel bewust op en dan is het ook gedaan. Dat blijven grabbelen is voorbij gelukkig.  Wat het eten betreft, ik eet al niet veel dus dat is geen probleem en ik leer nu ook van is dit honger of goesting. Wat ik niet begrijp is als ik denk oei oei ik zal aangekomen zijn dat ik dan afgevallen ben en omgekeerd, je ziet die weeg momentjes is veel minder maar toch nog niet zoals het hoort maar ik probeer hoor. Alle dagen is het nog een klein strijdje maar ben zo blij dat de snoepdrang zo goed als weg is en dat was bij mij het doel de rest zal wel volgen. Ik voel mij goed en dat is wat telt, s avonds met een big smile in bed liggen en zeggen “goed gedaan Brigitte”.  Ann bedankt daarvoor want zonder jou was het mij niet gelukt.  Fijne zondag,

Brigitte - Snoepdrang

Wacht niet langer en maak vandaag al een afspraak, dan beginnen we samen aan je fitte, gezonde en slanke leven!

Gegevens

Molenlei 1, 2650 Edegem

Hypnosepraktijk Ann Fieuw CommV.

[email protected]

BE0773.396.341.