NIEUW ! BodySculptor REVEAL !


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom BodySculptor REVEAL ?

Een gezonde levensstijl is uiteraard belangrijk om een gezond gewicht te bereiken en te behouden, maar soms niet voldoende.

Je vetverbranding kan een boost gebruiken, je wilt nog wat extra centimeters kwijt, je billen mogen wel wat strakker, je hebt last van zware of vermoeide benen, je hebt een spieraandoening waardoor je niet of onvoldoende kan bewegen, of je huid aan buik, armen en hals is verslapt.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een aanvullende ondersteuning bij het afslanken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit medisch apparaat absoluut een meerwaarde betekent voor de praktijk.

De kuur kan na een traject afslanken met hypnose of ook los daarvan gestart worden.

Wat is BodySculptor ?

BodySculptor is een moderne en efficiënte technologie.  Het is een medisch bewezen methode voor het verbeteren van het figuur en het lichaam, ontwikkeld in Parijs door een arts, Dr. Greff.

Daarnaast is het een duurzame afslankingsmethode.  Bovendien wordt BodySculptor ook in de medische wereld toegepast voor onder andere fibromyalgie, visceraal vet, diabetes, ondersteuning bij vruchtbaarheidsbehandelingen, recuperatie na zware sportinspanningen, cholesterolverlaging, lipoedeem en lymfoedeem.

De werking van BodySculptor REVEAL

BodySculptor REVEAL veroorzaakt dankzij een unieke en gepatenteerde technologie, BIOSTIMOLOGY© op basis van Extreem Laag Frequente golven onmerkbare samentrek-kingen van de spieren die onder de huid liggen.  Men richt zich hoofdzakelijk op de gladde spieren.​

De energie (ATP) die nodig is voor deze spiercontractie wordt vrijgemaakt uit onderhuids vet. ​

Hierdoor ontstaat dus een decongestie van vetcellen en de consumptie van overtollige vetzuren.​

Tijdens de sessies is er een specifieke vermindering van lichaamsvet in de buik.  Maar leert het lichaam alsook opnieuw beter vetten vrij te maken en te mobiliseren.

Ook na een sessie met BodySculptor REVEAL zal het lichaam makkelijker vetten loslaten en zal het lichaam steeds minder en minder geneigd zijn om vetten op te stapelen als energie.

Lymfedrainage

Lymfedrainage

Naast het weldoenend effect op het lichaam, de huid en de stimulatie van de ontlasting van vetcellen combineert BodySculptor Reveal deze unieke en gepatenteerde therapie, BIOSTIMOLOGY met een LYMFEDRAINAGE !

De mobilisatie van vetcellen en het losmaken van vocht en afvalstoffen maakt een ideaal en geschikt moment om alsook het lymfevatenstelsel optimaal te gebruiken. Tijdens een sessie met BodySculptor REVEAL worden aldus ook overtollig vocht en afvalstoffen afgevoerd.

Niet enkel biedt dit een onmiddellijke ontlasting van zware en vermoeide benen maar is het tevens een middel om cellulite en oedeem aan te pakken en de teint en zachtheid van de huid te verbeteren.

 

GEEN JOJO-effect meer !

BodySculptor REVEAL is spiksplinternieuw en maakt gebruik van het ‘REINFORCED WAVES PROGRAM’

Voor wie geschikt ?

De BodySculptor REVEAL is uitermate geschikt voor zowel vrouwen als mannen, van alle leeftijden, voor tal van toepassingen. Er is geen enkel ongewenst neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones en behandelt elke probleemzone gelijktijdig. BodySculptor werkt zowel op gelaat & kin, armen, heupen, buik & taille, dijen, knieën & kuiten.
Per sessie verbruikt het lichaam 650 kcal.

Body

De behandelbanden aan de buik en de benen bieden uiteraard ook het REINFORCED WAVES PROGRAM©.  De belangrijkste spiergroepen waarop de unieke golflengte BIOSTIMOLOGY een impact heeft, zijn dan ook gesitueerd rond de bovenbenen de de buikzone.  Hier bevinden zich dan ook de meeste gladde spieren.

De ultieme behandeling voor :

  • Lipolyse (vetafbraak)
  • Cellulite
  • Huidversteviging
  • Zware & vermoeide benen

Health

Dankzij de invloed op het spierweefsel bevordert een kuur met BIOSTIMOLOGY niet alleen het figuur en de huid.  Tal van andere natuurlijke processen worden ook bevorderd.  Dit is de natuurlijke gang van de werking van het lichaam.  In de eerste plaats, en dat bewijzen medische studies merken we na een kuur met BIOSTIMOLOGY bijzondere effecten op het niveau van het viscerale vet.  Dit met mooie gevolgen voor de lever, hart en vaten en cholesterol.  Diabetes type-II patiënten zijn enorm gebaat bij deze therapie.  Ook van klanten met spierklachten zoals fybromyalgie en CVS worden positieve getuigenissen afgelegd omtrent de levenskwaliteit met deze aandoening.  Dankzij de positieve effecten op zowel lymfe als vetmassa vinden wij ook een oplossing tegen lipoedeem en lymfoedeem.
BodyScupltor legt zelfs positieve studies af omtrent de ovogenese en spermatogenese in het kader van fertiliteit.

De ultieme behandeling voor :

  • Viscerale vetten
  • Spierklachten
  • Lipoedeem & lymfoedeem
  • Algemeen welzijn

Skin

De behandelbanden die uitgerust zijn met het REINFORCED WAVES PROGRAM© worden ook gedragen aan het gelaat en de armen.  Voor een strakkere, zachtere en stralende huid.

De ultieme behandeling voor :

  • Rimpels & fijne lijntjes
  • Dubbele kin
  • Verslapte huid
  • Teint & zachtheid

Zichtbare resultaten al vanaf 4 sessies
BodySculptor kan al vanaf 1 sessie een indruk nalaten maar wordt aangeboden in kuurvorm van 4 sessies, 8 sessies of 12 sessies.  De frequentie van de sessies hangt af van de doelstellingen maar in de meeste gevallen verloopt de kuur met 1 tot 3 sessies per week.
Goed om te weten : hoe meer sessies je doet, hoe meer centimeters je verliest.

  • 100% ME-TIME
  • Medische technologie – volledig pijnloos & niet-invasief
  • Stimuleert zowel de processen van de huid als vetafbraak
  • INCLUSIEF LYMFEDRAINAGE !

Aanbevolen Protocol 

  • Frequentie: 2 tot 3 keer per week
  • Duur van een sessie: 30 of 45 minuten
  • In combinatie met beweging behaalt BodySculptor REVEAL nóg betere resultaten.

Welke resultaten mag je verwachten ?

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen specifieke verwachtingen en verlangens. Je kan een duidelijk centimeter verlies op armen, taille, heupen, dijen en kuiten verwachten.  Het gemiddeld verlies op het lichaam na een kuur van 12 sessies, bedraagt 1 tot 2 kledingmaten.  Daarnaast ervaar je een fitter en ontspannen gevoel en voelt de huid zachter, steviger en strakker.  Ook verbetert de vetverbranding en wordt het verwijderen van vocht en afvalstoffen gestimuleerd.
BodySculptor is echt genieten ! Ervaring wijst uit dat de meeste mensen na enkele minuten al heerlijk in slaap vallen.

Hoe verloopt de behandeling ?

Bij de eerste behandeling starten we met een intake gesprek waarbij we luisteren naar jouw wensen en kort de methode toelichten.  We overlopen samen de contra-indicaties om zeker te zijn dat de behandeling kan gestart worden.

Er bestaan verschillende kuren met 4, 8 of 12 sessies waarbij de intensiteit van de behandeling door jou bepaald wordt. Voor een traditionele kuur kom je 2 tot 3 maal per week, voor een express kuur kom je frequenter.  Na 12 sessies worden 1 of 2 onderhoudssessies per maand aangeraden om de resultaten te optimaliseren.

We starten met een opmeting waarbij je in je ondergoed opgemeten wordt op verschillende plaatsen.  Je gaat ook op de weegschaal staan om je gewicht te bepalen en we voeren een lichaamsanalyse uit.
Halverwege de kuur word je opnieuw opgemeten en gewogen.   Deze gegevens houden we nauwkeurig bij om te vergelijken met uw eindresultaat.

Indien je veel kilo’s wenst te verliezen is het aan te raden om eerst voor voedingsadvies te kiezen, al dan niet in combinatie met hypnose.  Samen bekijken en bespreken we welke behandeling voor jou de beste keuze is.

Tijdens de volledige duur van uw BodySculptor kuur wordt aangeraden een gezond en evenwichtig voedingspatroon na te streven, voldoende water te drinken (minstens 1,5 liter per dag), en minimum 30 minuten per dag te bewegen.

De dag van de behandeling

Indien je reeds een gezond en evenwichtig eetpatroon hebt, dan raden we aan om op de dag van de behandeling toch enkele regels in acht te nemen.
Tijdens een behandeling met BodySculptor wordt de lipolyse geactiveerd en verbruikt het lichaam in hoofdzaak vetten !
Het is dus van belang voor een optimaal resultaat dat we dit zo lang mogelijk aanhouden.  De activatie van de lipolyse blijft nog lang geactiveerd na de behandeling !

Omwille van die reden wordt aangeraden om op de dag van de behandeling :

  • Tot 4 u. na de sessie geen koolhydraten te consumeren
  • Tot 2 u. na de sessie niet te eten
  • Na elke sessie onmiddellijk een groot glas water te drinken
  • Plan beweging in na de sessie

Het doel is om je lichaam nog lang na de behandeling vetten te laten verbranden !

BodySculptor in de media :
https://www.hln.be/fit-en-gezond/onze-redactrice-testte-bodysculpting-uit-afslanken-tijdens-powernapjes~a5800039/

Nu ook voor thuis : BodySculptor MOVE !

Vanaf nu zijn de weldoende en positieve effecten van BIOSTIMOLOGY ook toegankelijk in het comfort van uw eigen huis.

BodySculptor MOVE wordt aangeraden in combinatie met een frequent bezoek aan een BodySculptor studio, voor snellere resultaten en een nóg betere vetverbranding, of U kan de kuur ook thuis verder zetten.

BodySculptor Move is draadloos, en kan overal en altijd gedragen worden :

 • Thuis of op kantoor
 • Wanneer u reist, in de wagen, met de fiets, …
 • Vóór of tijdens het sporten

BodyScultor Move is ergonomisch, discreet, en kan in alle omstandigheden en overal geactiveerd worden, zodra u dat wenst.

 • Aanbevolen protocol frequentie : 3 tot 4 keer per week gedurende 60 minuten
 • Een hogere frequentie is toegelaten, zelfs dagelijks. Er zijn geen nadelige effecten bij intensief gebruik

BodySculptor Move belooft :

 • Centimeterverlies : aan de taille
 • Gezonder : minder visceraal vet
 • Fitter : betere vetafbraak, betere lipolyse
 • Huid : betere textuur en versteviging

 

Bestellen ?

Wil je ook graag altijd en overal aan je vetverbranding werken ? Je kan de bodySculptor Move in onze studio bestellen.  

Prijs : € 800,00 incl. BTW

 

Gegevens

Molenlei 1, 2650 Edegem

Hypnosepraktijk Ann Fieuw CommV.

[email protected]

BE0773.396.341.