KIES NU VOOR VERANDERING IN JE LEVEN !

Hypnose is een prachtig hulpmiddel en een effectieve behandelmethode die vrijwel overal voor ingezet kan worden. Door middel van hypnose pak ik samen met u het probleem aan waar u misschien al lang mee rondloopt. Naast mijn specialisatie afslanken (virtuele maagring en voedingsadvies) kan ik je ook helpen om te stoppen met roken, stress, slechte gewoonten (bv. nagelbijten), slaapproblemen, zelfvertrouwen, angsten en fobieën, en nog zoveel meer.

DE OPLOSSING ZIT IN JEZELF!

Diensten

 

Afslanken - Virtuele Maagring

Afslanken met behulp van hypnose ? Het kan !
Diëten werken alleen op korte termijn, de reden hiervoor is dat mensen vroeg of laat terug in hun oude eetgewoonten hervallen.
Met behulp van hypnose kunnen we jouw eetgewoonten op lange termijn aanpassen, zodat jij zonder dieet, en zonder moeite een gezond gewicht bereikt, én behoudt.  Hypnose verandert de manier waarop je over eten denkt.  Het is een effectieve methode om op een gezonde en veilige manier af te slanken.
Het is geen dieet, het is een verandering in je levensstijl, in je eetgewoontes en vooral in je mentale instelling.   De knop in je hoofd moet worden omgedraaid naar ander eetgedrag en vooral naar een gezonder leven.

 

Suikerverslaving

Je eet over het algemeen wel gezond en niet overmatig (grote porties of veel tussendoor), maar :

  • Je ervaart een sterke drang naar zoet, ook als je geen honger hebt.
  • Je vind het moeilijk om van bepaalde voedingsmiddelen minder te eten.
  • Je voelt je moe en futloos na het eten.
  • Je weet dat je eigenlijk anders (gezonder) moet eten, maar toch lukt het je niet.
  • Je eet om emoties te onderdrukken, zowel positieve als negatieve.

Door controle te krijgen over je suikerverslaving en je suikerinname te verminderen, kun je de volgende voordelen ervaren :

  • Geen last meer van eetbuien
  • Geen drang meer naar zoete producten
  • Meer energie
  • Minder vaak hoofdpijn
  • Een betere weerstand
  • Een gezond gewicht

Het is niet altijd eenvoudig om te stoppen of te minderen met suiker. Vooral als je suikergebruik gepaard gaat met emotie-eten of eetbuien, kan hypnose een effectieve oplossing zijn voor je suikerverslaving. Ons suikerstop-programma helpt je hierbij. In slechts twee sessies verminderen we je drang naar suiker en zorgen we ervoor dat je weer controle krijgt over je eetgedrag.

Stoppen met roken

Stoppen met roken is lastig omdat de gewoonte diep in het onderbewustzijn zit verankerd. Daardoor heb je last van ontwenningsverschijnselen als je op wilskracht of m.b.v. pleisters of kauwgom probeert te stoppen. Hypnose “herprogrammeert” je onderbewustzijn zodat het veel makkelijker wordt om “neen” te zeggen tegen deze slechte gewoonte. Het voordeel van stoppen met roken onder hypnose is dat je zowel bewust als onbewust een niet-roker wordt. Je ervaart dan ook weinig tot geen ontwenningsverschijnselen bij het stoppen met roken met behulp van hypnose.

Het rookstopprogramma bestaat uit twee sessies.  Tijdens de eerste sessie nemen we de drang naar nicotine en sigaretten weg.  Vervolgens verankeren we deze veranderingen stevig in het brein.  Je verlaat deze sessie als een niet-roker.

In de tweede sessie versterken we alle suggesties, en zorgen we ervoor dat de kans op hervallen drastisch wordt verminderd.  Hierdoor ben je gewapend om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.

Stress

Stress is een natuurlijke reactie van je lichaam die ervoor zorgt dat je alert en geconcentreerd blijft. Zodra je stress ervaart als iets wat je leven beheerst,  kan dit negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid. Hypnose kan je helpen om je stress te verminderen en je te helpen ontspannen of om je stress te kanaliseren zodat je er beter mee om kan gaan.

Ongewenste gewoonten (bv. nagelbijten)

Nagelbijten komt vaak voor bij jonge kinderen en tieners maar ook volwassenen hebben er last van. De oorzaak voor dat nagelbijten kan voor iedereen anders zijn maar de meest voorkomende redenen zijn verveling, stress of angst. Nagelbijten is niets meer dan een vervelende gewoonte of een vast ritueel.  Daarom werkt hypnose zo goed. Je onderbewustzijn gebruikt het nagelbijten om met die verveling, stress of angst om te kunnen gaan. Door hypnose wordt je onderbewustzijn opnieuw geprogrammeerd zodat dat oude, negatieve gedrag van nagelbijten kan vervangen worden door een nieuw, positief gedrag.

Slaapproblemen

Een slechte nachtrust kan nefast zijn voor je gezondheid en je levenskwaliteit. Je voelt je moe, lusteloos, minder alert en prikkelbaar. Raak je moeilijk in slaap? Word je vaak wakker gedurende de nacht? Lig je te woelen? Hypnose kan je helpen om jou terug een kwaliteitsvollere slaap te geven.

Zelfvertrouwen

Bij het gevoel te weinig zelfvertrouwen te hebben is het belangrijk na te gaan of het gaat om :
Lage zelfwaarde : wanneer je je over het algemeen als persoon heel waardeloos en onzeker voelt.
Laag zelfvertrouwen  wanneer je je voelt alsof je nooit zal slagen. Waardoor je weinig of geen moeite doet om iets te bereiken.
Slecht zelfbeeld : wanneer je gelooft dat je onaantrekkelijk of lelijk bent. Of je gelooft (al dan niet op een bewust niveau) dat je het niet verdient om er aantrekkelijk uit te zien. Een van de betere manieren om je problemen rond zelfvertrouwen, zelfwaarde en zelfbeeld te behandelen, is door de onderliggende problemen op te lossen. Dit kan met behulp van hypnose.

Angsten & fobieën

Veel mensen hebben last van één of andere vorm van angst of fobie die hun dagelijks leven erg kan beïnvloeden. Bijvoorbeeld angst voor wespen, voor spinnen, hoogtevrees, angst om te vliegen, angst om op de autosnelweg te rijden, sociale angsten … Veel mensen hebben het gevoel dat ze door die angst(en) niet meer optimaal kunnen functioneren. Hypnose is een effectief hulpmiddel om van uw angst(en) verlost te geraken.

Pijnbestrijding

Pijn is meestal een signaal dat er iets fout zit, maar de beleving van die pijn kan wel beïnvloed worden door middel van hypnose. Bij chronische pijn heeft de pijn geen functie, tijdens een hypnosesessie vragen we je onderbewustzijn dan ook om die pijnsignalen niet meer door te geven. Als er dus helemaal geen reden is om pijn te hebben schakelen we met hypnose dat signaal uit. Dankzij hypnose kan bv. hoofdpijn of migraine draaglijker gemaakt worden om er nog mee te kunnen functioneren, de pijn wordt minder hevig en je hebt de controle over jezelf terug. In sommige gevallen kan de pijn zelfs volledig verdwijnen.

Allergieën

Een allergie is een overdreven reactie van het immuunsysteem op een allergeen, een stof van buitenaf die bij iemand een allergische reactie oproept. Allergenen zijn voor de meeste mensen vaak volstrekt ongevaarlijke stoffen zoals honden, katten, pollen of noten. Als iemand allergisch is herkent het immuunsysteem deze ongevaarlijke stoffen niet als ongevaarlijk en reageert hier juist heel erg op. Het lichaam reageert dus overdreven op een ongevaarlijke stof door antistoffen aan te maken. Deze antistoffen zorgen voor de allergische reactie zoals jeuk, tranende ogen, benauwdheid en huiduitslag. De jeuk, brandende ogen of uitslag komt dus niet door het allergeen, maar is een reactie van de antistoffen van het lichaam zelf. Bij de allergie behandeling richt de hypnotherapeut zich op het herprogrammeren van het immuunsysteem. Als de oorspronkelijke ‘vergissing’ in het afweersysteem is rechtgezet, blijft de allergische reactie uit. Door dit herprogrammeren wordt de impuls van buiten losgekoppeld van de reactie binnen. Iedere allergie die zich later in je leven heeft gemanifesteerd, en dus niet is aangeboren, kan verholpen worden met behulp van hypnose. Schaaldieren, noten, kattenhaar, pollen, ..

 En er is nog zoveel meer mogelijk !
Staat jouw probleem er niet bij ? Zit je ergens mee en kom je er zelf niet uit ?

Laat me weten waar je mee zit.
Dan zoeken we samen naar een oplossing ! 

Wat is hypnose ?

Hypnose is een natuurlijke toestand van diepe, geestelijke ontspanning waarbij ons onderbewustzijn ontvankelijk is voor suggesties, een hulpmiddel om therapeutische doeleinden te bereiken. Met hypnotherapie kunnen we veel problemen aanpakken zonder nevenverschijnselen ! Hypnose is een staat van trance waarin men de controle behoudt en gefocust is op een bepaald onderwerp.  Hypnose is een beetje zoals dagdromen : je gaat zo op in een film of een boek, dat je niet merkt dat er tegen je gepraat wordt.  Of je bent zo diep in gedachten tijdens het autorijden, zodat het lijkt alsof je een stuk hebt overgeslagen.  Directe hypnose gaat direct naar de essentie om het probleem zo snel en effectief mogelijk blijvend op te lossen.  Het is een fijne ervaring die uw leven op een positieve manier kan veranderen.

 

De mogelijkheden zijn enorm groot. De enige voorwaarde is dat de cliënt de wil heeft om te slagen.

Duur van de sessies en aantal sessies.

De sessies duren gemiddeld tussen de 45 en 60  minuten.  Het aantal sessies varieert van persoon tot persoon.  Uiteraard tracht ik u te helpen binnen zo weinig mogelijk sessies maar dat zal voor iedereen anders zijn aangezien elke behandeling individueel wordt aangepast.  Vaak is na één sessie al een verandering op te merken in jezelf maar zijn er twee tot drie sessies nodig, afhankelijk van de problematiek.  De sessies gaan door in de praktijk te Edegem, Molenlei 1.

Werking

Het intakegesprek

De eerste afspraak start altijd met een goed intakegesprek. Tijdens dit gesprek praten we uitgebreid over jouw hulpvraag, persoonlijke behoefte, verwachtingen en wensen.
We nemen het door jou vooraf ingevulde intakeformulier door, er is ook ruimte voor jouw vragen.
Wanneer het je eerste ervaring is met hypnose, leg ik uit wat hypnose is en niet is, we doen enkele concentratie-oefeningen, ik breng je kort in hypnose, zodat je al kunt ervaren hoe prettig het is om in hypnose te zijn.
Het is belangrijk dat we wederzijds vertrouwen ervaren om verder te gaan.


 

De hypnose sessie(s)

Je neemt plaats in een comfortabele zetel en met behulp van mijn aanwijzingen kan je gaan genieten van je eerste hypnosesessie. Tijdens de sessie vraag ik aan jouw onderbewustzijn om alle nodige veranderingen te maken die nodig zijn om jouw doel te bereiken. Na de sessie zal je merken dat er als vanzelfsprekend veranderingen plaatsvinden. Doordat het onderbewustzijn deze veranderingen aangeeft en niet enkel jij op wilskracht zal dit veel vlotter verlopen dan als je zuiver rationeel deze beslissing zou maken. Dan volgt nog een korte nabespreking. Hoe heb je het ervaren? Misschien heb je nog vragen ? Je gaat naar huis, je voelt je prima, energiek en bevrijd van je probleem. Het is verstandig om de rest van de dag wat rustig aan te doen en extra water te drinken. Hou vast aan het fijne, bevrijde gevoel, denk positief en vertrouw vooral op je lichaam en je brein ! Dit versterkt de resultaten van de hypnose. Want je lichaam en brein doen écht wat in hypnose is bewerkstelligd ! De tweede en volgende sessie(s) hebben we eerst een gesprek waar we kijken welke veranderingen er al hebben plaatsgevonden, en sturen we bij waar nodig.


 

Wat verwacht ik van jou ?

  • opvolgen van instructies van de hypnotiseur
  • vertrouwen in de hypnotiseur
  • de sterke wens en motivatie om iets te willen veranderen

Nicole - Virtuele Maagring

Juli 2021
Als ik mezelf in de spiegel zie walg ik echt van mezelf. Ik vind mijn lichaam afschuwelijk. Zo dik.
Via via kom ik terecht bij Ann Fieuw.  Achteraf gezien is dit de beste beslissing van mijn leven.  De eerste keer was ik super nerveus.  Wat gaat het zijn, hoe gaat het in zijn werk gaan ? Is het zoals op tv of van die shows dat je helemaal niks meer weet wat ze met je doen ? Nee hoor !
Na de eerste sessie was ik gerust gesteld.
Een intake gesprek en dan rustig onder hypnose.
Ik kreeg een maagring, een virtuele (van een echte ben ik geen voorstander).
Hij werkte direct.  Na de eerste week waren er al een paar kilo’s af.
Ondertussen zijn we eind april 2022 en 22 kilo lichter.  En stilletjesaan blijven ze er af gaan.  Begrijp wel dat ik een serieus overgewicht had. Niet iedereen zal zoveel afvallen.
En het is niet dat ik mij uithonger.  Absoluut niet.  Je mag en kan eten wat je wil.  Maar anders.  Het is niet zo dat je constant moet denken “ ik mag dit of dat niet eten”.
Bij ons wekelijks kaartspel staat er telkens een taartje op tafel.
Ondertussen heb ik al meerdere mensen naar Ann gestuurd met allemaal toch een positief resultaat.  Zelfs mijn man gaat binnen 2 weken naar haar.
Ik ben Ann zo dankbaar !!!
Je moet niet bang zijn voor hypnose, echt niet. Zoals ik al eerder zei de beste beslissing van mijn leven.
Nogmaals heel heel heel hartelijk bedankt Ann !

Nele - Virtuele maagring

Enkele maanden geleden sprak ik met een collega over afslanken onder hypnose: allebei voerden we een jarenlange strijd met de kilo’s en hebben we zeker al meer dan ons eigen lichaamsgewicht aan overgewicht verloren maar nooit duurzaam.  Na het gesprek ben ik op zoek gegaan en kwam ik bij de site van Ann.  Dat ze zelf ervaringsdeskundige was, gaf vertrouwen.  Per mail maakte ik een afspraak en even later (begin oktober) stond ik bij haar in de praktijk, nog niet helemaal goed wetende wat te verwachten.  …
 

Marie - Stress

Dag Ann,
Ik wil je heel erg hard bedanken voor de hypnose sessie van deze morgend.
Na zovele maanden vol spanning en stress eindelijk rust. Mijn aan knop staat eindelijk op af !
Het voelt ongelooflijk goed. Heb terug zin in eten en lekker eten maken.
Ongelooflijk dat dit na 1 sessie al bereikt is…
Suuuuuuper merci !!!!!
Groetjes, Marie

Annemie - Virtuele maagring

Zoals beloofd, laat ik je weten hoe het gaat. Het lukt me heel goed! Ik houd me aan de drie porties per dag en dit lukt goed. Het sporten lukt ook vlotter en ik ben nog steeds verlost van mijn suikerdrang. Ik weeg me maar 1 keer per week en mijn gewicht is momenteel 60 kg, wat ik super vind maar daar ben ik precies ook niet echt mee bezig. Ik voel me goed in m’n vel. Ik luister nog steeds elke naar de opnames en dat geeft me ook de tijd om even te relaxen.
Het enige moment dat ik me echt dien te focussen is bij het avondeten maar door erop te letten, lukt dit om bij mijn portie te blijven.
Ik blijf verder doen met mijn gezondere levensstijl!

Inge - Virtuele maagring

Dag Ann,
Ik wilde je even laten weten hoe het hier gaat. Ik voel me goed, ben heel tevreden met de extra energie die ik nu voel. Ik kan zelfs zonder problemen van alle Sint chocolade blijven 🙂 Ik at gisteren toch nog eens een stukje chocola en het smaakte mij niet. Onvoorstelbaar. Ik ben zo blij dat ik die drang naar zoet kwijt ben, en dat eten mijn leven niet meer overheerst. Dankjewel Ann.
Wat betreft de weegschaal, die geeft 5 kg minder aan dan mijn startgewicht 6 weken geleden. Zonder gedoe, zonder dieet. Yay!
Tot de volgende, Inge

Ilse - Emo-eten

Vele diëten geprobeerd in het verleden, maar nooit echt iets volgehouden.  Telkens terug naar af.  Mijn huisarts zag dat ik worstelde met emo-eten, had me de gegevens doorgegeven van Ann, maar ik heb er nog een hele tijd laten overgaan omdat ik ‘hypnose’ een vreemd gegeven vond.   Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt.  Ik dacht dat ik perfect wist hoe ik gezond moest eten, maar bleek dat ik veel zaken had geschrapt uit mijn dieet, die net wél goed bleken te zijn.  Ik at de hele dag door, omwille van stress, piekeren, verveling, of juist om mezelf te belonen.  Alles had gewoon met eten te maken.  Na de sessies voel ik helemaal niet meer de drang om tussendoor te eten.  Het brengt zoveel rust om daar niet de hele dag mee bezig te moeten zijn.  Ik eet nu 3 volwaardige maaltijden per dag, geen tussendoortjes, drink geen cola zero meer, neem geen canderel.  Ik heb totaal niet het gevoel dat ik op één of ander streng dieet sta, ik heb nu gewoon controle over wat ik eet, en dat heeft alleen maar positieve gevolgen op de weegschaal. 

V.J. - Loslaten van zaken uit het verleden

Ondertussen zijn we meer dan 3 weken verder na mijn tweede sessie met jou.  Het heeft even geduurd maar verandering is er zeker gekomen en in positieve zin!  De boosheid en teleurstelling over familiale toestanden waarmee ik al vele jaren zat, zijn zo goed als weg.  Wanneer er de afgelopen weken toch nog iets gebeurde, voelde ik dat het me minder raakte en het bleef ook minder lang hangen.  Vroeger kon ik daar verschillende dagen niet goed van zijn.  Ik ben ook rustiger en ben ervan overtuigd dat er nog verbetering zal volgen. Stap naar zelfheling is gezet en ik kijk nu zo veel mogelijk vooruit! Ik ben blij dat ik voor hypnose heb gekozen. Na al die jaren voelde ik dat er ik alleen niet uitkwam en dat ik een duwtje in de goede richting nodig had. Wel dat heb jij gegeven Ann! Veel dank daarvoor !

Ilse – Virtuele maagring

Hallo Ann,
Hierbij mijn ‘verhaal’ om met anderen te delen :
Toen een vriendin me vertelde dat ze zich net had laten hypnotiseren om haar te helpen met vermageren stond ik daar aanvankelijk toch ietwat sceptisch tegenover. Omdat ik zelf al een tijdje besefte dat het tijd was om iets aan mijn extra kilo’s te doen (maar er maar niet toe kwam) werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld en ging ik op het internet op zoek naar informatie hierover….

Wacht niet langer en maak vandaag al een afspraak, dan beginnen we samen aan je fitte, gezonde en slanke leven!

Gegevens

Molenlei 1, 2650 Edegem

Hypnosepraktijk Ann Fieuw CommV.

[email protected]

BE0773.396.341.