BODYSCULPTOR REVIEWS!

Voor aanvang van vorige zomer ben ik gestart met de Bodysculptor, aangezien mijn lichaam toch wat minder strak was sinds ik 40 ben.  Ik was blij verrast door het resultaat. Ik ben na 12 sessies enkele centimeters verloren, mijn cellulitis werd opvallend minder en mijn huid strakker.  Ondertussen let ik op mijn voeding, zonder streng dieet te volgen en beweeg ik regelmatig en drink ik veel water. In combinatie met de Bodysculptor heeft dat duidelijk effect.  Deze zomer heb ik opnieuw een reeks Bodysculptor gedaan en waren de resultaten opnieuw positief.  Ik geniet ook elke keer van een half uurtje ontspanning terwijl ik aan de machine lig.  Dat is heel aangenaam.
Els

Sinds enkele maanden ga ik 2 maal per week naar Ann voor BodySculptor met heel goede resultaten: gewichtsverlies, centimeterverlies, huidversteviging, verbranding van calorieën enz.
Maar……….. ik heb bij Ann ook een Body Sculpor Move gekocht die ik gebruik de dagen dat ik niet bij haar ga.
En……… sindsdien nog een beter resultaat! 
Je kan die riem overal aandoen, want het is discreet: je draagt het onder je kledij.  Dus zeker een heel goede aankoop, echt een aanrader!
Colette
Colette

Sinds ik eind januari BodySculptor volg bij Ann kan ik eerlijk en oprecht zeggen dat ik me beter in mijn vel voel, niet alleen beter maar ook strakker & fitter ! Ik heb hierdoor ook veel meer energie gekregen wat alleen maar voordelen geeft!
Voor allen die twijfelen, dit is een absolute aanrader !
Karen

Eind september 2023 ging ik na lang twijfelen langs bij Ann Fieuw (onze buurvrouw) voor bodySculptor.  Ik had al verschillende diëten geprobeerd, het éne met wat meer resultaat dan het andere. Maar de kilootjes kwamen er telkens langzaam terug bij.
De 1ste sessie beviel mij zo goed dat ik onmiddellijk een abonnement nam en sindsdien ga ik er 2 maal per week langs. Dit is echt een ontspanningsmoment voor mij !
Zoals voordien eet ik gezond maar ik drink nu ook dagelijks 2 liter water.
Na 5 maanden ben ik 7 kilo vermagerd en maar liefst 20 cm in omtrek kwijt !
Uiteraard ga ik nog effe verder doen om nog enkele kilootjes kwijt te geraken voor de zomer.
Dus een aanrader voor wie op een eenvoudige manier wil vermageren.
Met vriendelijke groetjes,

Colette

Mijn ervaring met bodySculptor was fantastisch.  De behandeling was niet alleen effectief, maar ook zeer ontspannend. Ik merkte al na een paar sessies een aanzienlijke verbetering in de stevigheid van mijn huid.  BodySculptor heeft ook goed geholpen bij het verminderen van vochtretentie in mijn benen.
Ann is altijd erg professioneel en vriendelijk en zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel tijdens de behandeling.
Ik kan bodySculptor van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve manier om hun lichaam verder te verbeteren. Bedankt bodySculptor voor een geweldige ervaring !
Lana

Dag Ann,

Ik wil je bedanken voor de hulp die je me gaf. Tijdens je opendeurdag gaf je me de hoop om te kunnen afvallen na een lange strijd tegen de kilo’s wegens het gebruik van een medicijn. Je garandeerde me dat ik 2 kledingmaten zou verliezen en dat de virtuele maagring me zou helpen in het minderen van tussendoortjes en het meer genieten van gezonde voeding.
Dankzij u methoden ben ik op 3 maanden tijd 10 kg afgevallen. Hoe spannend het ook was, ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld bij u en je gaf me het luisterde oor dat ik nodig had.
Op langere termijn heb ik als doel nog heel wat kilo’s te verliezen en ik denk dat me dit zal lukken vermits ik nog steeds het effect voel van de virtuele maagring en je me weer hoop gaf.
Via de podcasts kreeg ik dagelijkse input en herhaling. De massage (BodySculptor) zijn voor herhaling vatbaar wanneer ik weer een volgend kg-doel bereikt heb.

Debby

Mijn ganse leven heeft in het teken van diëten gestaan en dit met uiteindelijk weinig resultaat en de nodige jojo-effecten. De laatste jaren liet ik me volledig gaan waardoor de kilo’s erbij vlogen en ik me steeds slechter, lelijker en minder vrouw voelde. Tot ik 8 maanden geleden bij Ann terecht kwam. In begin een beetje sceptisch, omdat ik niet wist wat ik van hypnose en de virtuele maagring moest verwachten. Na de eerste sessie merkte ik al resultaat. De frisdranken werden uit mijn onderbewustzijn gepraat en sindsdien heb ik ze niet meer aangeraakt, zonder moeite. Ik voelde duidelijk dat mijn maag verkleind was. Ik hoef echt niet te diëten, ik mag en kan alles eten, maar dit doe ik nu 3 x per dag, veel kleiner porties, geen tussendoortjes, ik eet traag en bewust, beweeg veel meer en drink enkel nog water, een echte klik, een nieuwe levenswijze, die ikzelf in de hand heb. Ann bezorgde me de nodige kracht en motivatie om mijn doelen te bereiken. Nu 6 kg slanker ben ik gestart met de BodySculptor. Na 5 sessies zie en voel ik enorm veel verschil. Mijn lichaam en vooral mijn benen zitten veel strakker en mijn kleding nog losser.
Een ideale combinatie om er nog beter en gezonder uit te zien en jezelf positiever te bekijken. Ook al moeten er nog ettelijke kilo’s af, ik voel me alvast opnieuw meer vrouw. Bedankt Ann voor je coaching, zonder jou had me dit niet gelukt.

Kathleen

Wacht niet langer en maak vandaag al een afspraak, dan beginnen we samen aan je fitte, gezonde en slanke leven!

Gegevens

Molenlei 1, 2650 Edegem

Hypnosepraktijk Ann Fieuw CommV.

[email protected]

BE0773.396.341.